Ez elég ok arra hogy ne kelljen tesin szekrényt ugrani?
Hát akkor ne ugorj szekrényt.
Nekem sem volt soha jófej tesitanárom, de nem tudott olyanra rávenni, amit nem akartam csinálni. Számomra a magasugrás volt a mumus, soha nem voltam hajlandó átugrani a rudat, miután egyszer rosszul estem rá. Mindig nekifutottam, aztán nem ugrottam át felette. Mérgelődött egy kicsit a tanár, de nem tudott rávenni, hogy átugorjam.
Tényleg nem érdemes ugranod. Ne csak 'Szerintem', hanem ténylegesen is vidd el a tesitanárnak. Ha meg valami miatt mindenképpen ugrani kellene (amit kizártnak tartok), akkor is hagyd ki. Van még épp elég tesin belül is ezen kívül. Viszont ha mégis megpróbálsz ugrani, akkor azért fogod összetörni magad, mert ugrás közben sem az ugrásra fogsz koncentrálni.
Ja meg még valami: nyugodtan szólj a szüleidnek is erről. Azért vannak, hogy segítsenek neked, nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!