Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez elég ok arra hogy ne...

Ez elég ok arra hogy ne kelljen tesin szekrényt ugrani?

Figyelt kérdés
Szóval az van hogy 2 éve történt egy baleset és elszakadt a hugycsövem. Tehát 6 honapig katéter volt kivezetve a hasamon. Ezt megműtötték. Kb 1,5 éve. Azóta minden rendben. De most tesin szekrényt fogunk ugrani. De en amióta volt ez a baleset elkerulok mindenbolyan dolgot amiben megsérültek. És ezért nem szeretném ezt csinálni. Mert már belegondolok abba hogy valaminek mi lehet a következménye. És ha rosszul esek vagx valami akkor megint elszakadhat. És az nem lenne valami jó. Mert akkor lehet mar helyrehozni se lehetne. Az orvosom nem tud felmentést adni mivel nem lehet hozzá csak úgy besétálni. A legközelebbi idopontunk 2017 áprilisában van (kontroll). Szerintetek ha elviszem a tesitanarnak a záró jelentést akkor azt el kell fogadnia??

2016. ápr. 21. 16:12
 1/3 anonim válasza:

Hát akkor ne ugorj szekrényt.

Nekem sem volt soha jófej tesitanárom, de nem tudott olyanra rávenni, amit nem akartam csinálni. Számomra a magasugrás volt a mumus, soha nem voltam hajlandó átugrani a rudat, miután egyszer rosszul estem rá. Mindig nekifutottam, aztán nem ugrottam át felette. Mérgelődött egy kicsit a tanár, de nem tudott rávenni, hogy átugorjam.

2016. ápr. 21. 16:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Tényleg nem érdemes ugranod. Ne csak 'Szerintem', hanem ténylegesen is vidd el a tesitanárnak. Ha meg valami miatt mindenképpen ugrani kellene (amit kizártnak tartok), akkor is hagyd ki. Van még épp elég tesin belül is ezen kívül. Viszont ha mégis megpróbálsz ugrani, akkor azért fogod összetörni magad, mert ugrás közben sem az ugrásra fogsz koncentrálni.

Ja meg még valami: nyugodtan szólj a szüleidnek is erről. Azért vannak, hogy segítsenek neked, nemde?

2016. ápr. 21. 16:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Kedves 3. Válaszoló. Nemtudom veled mi lenne egy ilyen helyzetbe. Nem egy kis sérülés volt. És jobb vigyázni. Ha rád hallgatok és "férfi" leszek azért mert a saját testi épsegemet teszem kockára. Akkor meg ha megtörténik a baj akkor csak nézek hogy mi van már megint. Többrol van itt szó mint egy felrepedt bőr ami beforr.
2016. ápr. 21. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!