Nagyon béna vagyok benne, szerintetek mit csináljak hogy ne kelljen csinálnom?
Figyelt kérdés
Most mentem 9. osztályba és minden nap tesi óra lesz de azon csak focizni fogunk. Ott van a baj hogy nagyon de nagyon béna vagyok focizásból és nagyon nem szeretnék focizni mert gondolom kinevetnének és beégetnének. Szerintetek mit csinálhatnék? Arra is gondoltam hogy eltöröm a lábam de azt inkább kihagynám mivel nagyon fájdalmas. Vagy szerintetek lehet olyat csinálni hogy a többiek fociznak én meg nem mert nem szeretnék?2014. szept. 1. 19:32
2/12 anonim válasza:
Ugyan már, ettől egyáltalán nem kell félned!
Egyszerűen állj be a kapuba, ott se rúgni nem kell, se futni. :D
Ha meg ha gólt kapsz, akkor meg szúrd le a bekkeket! :D
3/12 anonim válasza:
Eltöröd a lábad? xDD
Klinikai eset.
5/12 anonim válasza:
Itt az ideje megtanulni focizni :D vagy állj be a lányokhoz és csináld amit ők,ha engedi a tanár
6/12 anonim válasza:
Kapus legyél,vagy rugj fel mindig valakit direkt akkor nem engednek játszani
7/12 A kérdező kommentje:
myers16: Bekaphatod! Nem mindenki születik C.ronaldo-nak.
Köszönöm #2.
2014. szept. 1. 19:43
9/12 Nemadnámmeg:S válasza:
Nálunk ez úgy indult, hogy mindenki tud focizni... Aztán hamar bebizonyosodott, hogy az osztály 80% béna :D De egyébként ha emiatt kinevetnének elég szánalmas egy osztályod lehet..
10/12 anonim válasza:
Bekötött lábbal menj és mondd,hogy kibicsaklott a bokád szeretnél felmentést.Persze a bokádra tedd a kötést ne a térdedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!