Mit csináljak a hajammal, hogy ne kelljen minden edzés után megmosni?
Leginkább törődj bele, hogy nem fog minden nap tökéletesen kinézni a hajad. A fejbőröd egyébként nem izzadhat annyira, hogy attól csurom víz legyen a hajad. Kocogástól meg pláne nem lehet csatakosra izzadni. A legrosszabbat inkább az teszi a hosszú hajnak, ha fel van tekerve. Teljesen elveszíti a tartását. Ettől függetlenül 1-2 nap alatt még nem nézhet ki olyan rosszul, hogy bárki is gáznak gondolja.
Amúgy 2 naponta is túlzás hajat mosni. Érzékeny és könnyen zsírosodó lesz tőle a haj. Heti 2 max. 3 alkalommal kellene. Tudom, hogy csak a frissen mosott haj néz ki tökéletesen, de jobb beletörődni, hogy nem lehet mindig az. :D Fésüld ki szépen, kösd lófarokba, akkor semmi nem festhet rajta gázul.
Próbálgasd addig a samponokat, amíg egy olyat nem találsz, amellyel bírod a napi szintű hajmosást, és minden nap mosd meg. Mosás után meg kend be balzsammal.
Nyilván a bőrünknek is egészségesebb lenne, ha nem mosnánk meg minden nap (kétszer), és ha nem mosnánk kezet naponta 10x szappannal, de jelenleg ez a civilizációs elvárás.
Én megkérdeztem bőrgyógyásztól, azt mondta, nyugodtan mossak hajat minden nap, csak keressek normális sampont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!