Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy fogyhatnék egyszerűen...

Hogy fogyhatnék egyszerűen anélkül, hogy koplalnom kelljen? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben eléggé meghíztam. Keveset mozogtam. Elég kellemetlenül érzem magam mert a karom nagyon vékony....hasra és combra hízok sokat. Persze természetesen gondoltam már sportra....DE nagyon fulladok. Az egész családom asztmás de nekem a doki nem írt fel gyógyszer mert szerinte nem asztmáról van szó. Viszont nagyon hamar befulladok....pl futok 5-6métert és már lihegek és "haldoklom". 2ik emeleten lakok és mire felgyaloglok már be is fulladtam. Így nem tudom milyen mozgással fogyhatnék le egyszerűen. Mit tudtok tanácsolni? előre is köszönöm

(24/n)

2014. jún. 3. 13:32
 1/3 anonim ***** válasza:

futással én is így voltam, de nagyon gyorsan lehet benne fejlődni. aki nem mozog, az fullad, az elején, főleg, a túlsúlyos, de mozogni KELL, ha nem tudsz egyből futni, akkor eleinte csak sétálj 40-60 percet heti 3* legalább, aztán fokozd a tempót, és egyszer csak majd tudsz futni...

De akár rengetek kezdő edzéstervet is találhatsz neten futáshoz.

[link]

2014. jún. 3. 13:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem csak a mozgás fogyaszt. Sőt a mozgás csak feszesít és szép tónust az a testednek. Bármit sportolhatsz, az intenzívebb kutyasétáltatástól kezdve, a súlyzós edzésekig, az úszáson át bármit.

Az étrend amin áll vagy bukik a fogyás. Csökkenteni kell a ch bevitelt és elhagyni minden lisztes, cukros ételt. Reggelire lehet enni egy kevés rozs kenyeret vagy zabkását, tízóraira egy kevés gyümölcsöt, esetleg ebédre a hús és zöldségek mellé egy kevés barna rizst, de ezen kívül ha teheted ne fogyassz szénhidrátot. Húsokat, tojást, zöldséget azt lehet enni.

2014. jún. 3. 13:41
 3/3 *Glissade* ***** válasza:

Fulladás?

Mi erre szoktuk azt mondani, hogy magánügy. Majd belejössz! Nincs olyan, hogy nem!

Fokozatosan kezded, majd egyre jobban fog menni.

2014. jún. 3. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!