Tegnap elkezdtem futni bokasúlyokkal (1-1 kg) 10 perces bemelegítést végeztem, és lefutottam olyan 3-3,5km-t? -->
( nem tudom pontosan, hogy mennyit mert a 197.hu-t nem nyitja meg helyette az origot-ha valaki tud ez esetben is segíteni akkor azt is szívesen várom : ) ) ) és elkezdett fájni a jobb térdem?
A kérdésem, de miért fáj még ma is ?-ma már nem mentem el futni nem akarom még jobban megerőltetni nehogy itt legyen valami izületi vagy nem tom milyen problémám.
30 ezer forintos futócipőt csak azok vesznek akik minimum 1 éve rendszeresen futnak és nem csak hobbiból hetente 3-4x elmegy futni hanem versenyszinten nyomulnak. na meg ezeket a cipőket úgy árulják h hogy futsz pl kifelé forduló-befelé vagy pont egyenesen lehet h nem mindegyik cipő lesz jó és 1 hét múlva viheted vissz a boltba...
egyébként sztem vagy a bemelegítésnél lesz a gond vagy h megerőltetted magad hirtelen. pl ha 3 napja nem sportoltál aztán hirtelen feltetted a bokasúlyokat majd azzal futottál csúnyán izomgyulladást is lehet kapni.. (de nem kaptál, nyugi) én azt ajánlom h borogasd be, majd elmúlik, aztán kezd a futást lábsúj nélkül, majd azutáni nap jó bemelegítés után fuss lábsúllyal
a cipo egy nagy loszart... mar bocs de a cipo mert lenne gond... az a gond hogy tul egybol kezdted el es igen megeroltetted a labadat,a bemelegites sem segitett sokat.. eloszor csakk keveset kell futni es csak rendre novelni a tavolsagot.. amugy megaltal-e egybol a futas uan vagy seteltal egy kicsit? mert ha nem setalsz hanem egybol megallsz az is lehet a gond... ez tuti hidd
el... kend be a labadat aloe veraas kremmel mert az lehet hogy segiteni fog ha nem akkor meg orvos... habar szerintem el kellene muljon par nap utan max egy vagy masfel het...
ma 19:57
nem álltam meg egyszerre futottam le az egésztávot
tavaly pedig rögtön 5km-el kezdem megállás nélkül szintén és semmi bajom nem volt,az izomlázon kívül, de azt természetes.
Valószínüleg az lehetett a baj- én arra gyanakszom ,bár nem vagyok szakértő- hogy bokasúllyal betonon futottam ami alapból megterheli a térdet meg mindent ha jól tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!