Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A husisabb sztároknál, mint...

A husisabb sztároknál, mint pl kim kardashian, hogy nem lóg rajtuk a bőr, hogy marad nekik feszes?

Figyelt kérdés
látszik, hogy van rajtuk "felesleg" tehát hogy nem csont és bőr, de akkor ez most izom? Merthogy a bőrük meg teljesen feszes. vagy ez hogy van? én örülnék ilyen alaknak, de félek, ha még híznék,, akkor a bőröm löttyedtebb lenne, nekik hogy jön össze, hogy olyan mintha sportos alakjuk lenne, de mégse csupa izom, hanem hús? remélem érthetőp a kérdés.
2016. márc. 21. 12:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

" a fogyásnál löttyen meg, és lesz csíkos "

A fogyastol nem lesz "csikos". Forditva.

2016. márc. 21. 15:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Van akin feszes, van akin nem, ez a genetikán is múlik, viszont Kardashian szerintem plasztikázva van. Egyébként ha izmosodsz edzéssel, akkor feszes maradsz, de vastagodsz is. Olvasd el a Sárga Kapszulát, ingyenes könyv.

"mégse csupa izom, hanem hús" alatt meg szerintem arra gondolsz, hogy vannak izmok az adott egyénen, de nem szálkás, hanem fedett kissé.

2016. márc. 21. 16:18
 13/15 Sunshinedoll ***** válasza:

Egy nagyobb nő is lehet feszes, illetve egy tök sovány is lehet kevésbé feszes vagy lógós. Függ a genetikától, az izommennyiségtől, életmódtól, meg persze sztárok esetében a plasztikától meg a fotoshoptól is.

[link]

[link]

[link]

[link]

Akárhogy is, bármelyikért is gyalázni elég gáz dolog, a teste mindenkinek a saját dolga, mindenki foglalkozzon a magáéval, ugye. :)

(Kim K-nek egyébként a feneke plasztikázva van, nem azért nagy, mert odahízott)

2016. márc. 21. 16:38
 14/15 Sunshinedoll ***** válasza:
Ja: A hús az izom, csak a félreértés elkerülése végett :D
2016. márc. 21. 16:39
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ. Ez nagyon kitolás, hogy a genetikától is függ :( De persze ez ellen nem tehetünk.

De pl Beyonce testén (az egyik válaszoló linkelt egy képet) is látszik, hogy sportol az illető, a bőre feszes, arányos a teste, de mégis husis, és nem így néz ki pl [link] Akkor mitől függ, hogy most valaki Beyonce testalkatú sport mellett is, vagy pedig vékonyka sport mellett. Mert nekem a Beyonce alak jobban tetszik... Sajna nehezen tudok hízni.

Amúgy valaki kérdezte, hogy számomra mi a különbség az izom, hús, zsír között. Ez bennem úgy él, hogy zsír=a felesleg, a háj. izom=amiért megdolgozunk (persze alapból egy kicsi mindenkin van, de aki sportol, azon ugye több) hús=maga az emberi hús, ami befedi a csontokat. hisz csak nem állunk csupa izomból. beyonce sem csupa izom. hanem kicsit több hús+izom. ezt nem tudom, hogy hogy lehet elérni, ennek a titka kéne :(

2016. márc. 22. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!