A husisabb sztároknál, mint pl kim kardashian, hogy nem lóg rajtuk a bőr, hogy marad nekik feszes?
" a fogyásnál löttyen meg, és lesz csíkos "
A fogyastol nem lesz "csikos". Forditva.
Van akin feszes, van akin nem, ez a genetikán is múlik, viszont Kardashian szerintem plasztikázva van. Egyébként ha izmosodsz edzéssel, akkor feszes maradsz, de vastagodsz is. Olvasd el a Sárga Kapszulát, ingyenes könyv.
"mégse csupa izom, hanem hús" alatt meg szerintem arra gondolsz, hogy vannak izmok az adott egyénen, de nem szálkás, hanem fedett kissé.
Egy nagyobb nő is lehet feszes, illetve egy tök sovány is lehet kevésbé feszes vagy lógós. Függ a genetikától, az izommennyiségtől, életmódtól, meg persze sztárok esetében a plasztikától meg a fotoshoptól is.
Akárhogy is, bármelyikért is gyalázni elég gáz dolog, a teste mindenkinek a saját dolga, mindenki foglalkozzon a magáéval, ugye. :)
(Kim K-nek egyébként a feneke plasztikázva van, nem azért nagy, mert odahízott)
Köszönöm a sok választ. Ez nagyon kitolás, hogy a genetikától is függ :( De persze ez ellen nem tehetünk.
De pl Beyonce testén (az egyik válaszoló linkelt egy képet) is látszik, hogy sportol az illető, a bőre feszes, arányos a teste, de mégis husis, és nem így néz ki pl [link] Akkor mitől függ, hogy most valaki Beyonce testalkatú sport mellett is, vagy pedig vékonyka sport mellett. Mert nekem a Beyonce alak jobban tetszik... Sajna nehezen tudok hízni.
Amúgy valaki kérdezte, hogy számomra mi a különbség az izom, hús, zsír között. Ez bennem úgy él, hogy zsír=a felesleg, a háj. izom=amiért megdolgozunk (persze alapból egy kicsi mindenkin van, de aki sportol, azon ugye több) hús=maga az emberi hús, ami befedi a csontokat. hisz csak nem állunk csupa izomból. beyonce sem csupa izom. hanem kicsit több hús+izom. ezt nem tudom, hogy hogy lehet elérni, ennek a titka kéne :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!