Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan legyen nagy fenekem?

Hogyan legyen nagy fenekem?

Figyelt kérdés
Szeretnek nagy feneket, de olyat ami nem szalkas de nem is narancsboros. Szoval igazabol olyasmit szeretnek mint peldaul Kim Kardashiannak (tudom hogy o valoszinuleg plasztikaztatott de ertitek). Csak az a baj hogy az alkatom miatt nem tudom hogy ez lehetseges-e. Kb 180 cm korul vagyok es 62 kg. Szerintetek elerheto ez valahogy? Es ha igen, hogyan?

2016. febr. 22. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagy súlyos edzés, tömegnövelő étrend.

Kitörések, guggolás, merevlábas felhúzás stb...

2016. febr. 22. 21:16
 2/5 Cortez70 ***** válasza:
59%
Alkati dolog is. Soha nem lesz olyan. Kerekíthetsz rajta súlyzós edzéssel + tömegnövelő étrenddel, de olyan nagy nem lesz. Én sem leszek izmos néger.
2016. febr. 22. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Ulj az olembe es elfenekelek hamar megno
2016. febr. 22. 21:22
 4/5 anonim válasza:
23%

Minden megoldható ma már, ráadásul rövid idő alatt:

[link]

2016. febr. 22. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:
59%

Hát ha 70 kilóra felmennél tömegnövelő étrenddel, akkor biztos nagyobb lenne. Sárga Kapszulát olvasd el.

Kardashiantól meg csak jobb lehet, mert az a plasztikázott izé az nem szép. Mű az a nő, meg jók a fotósok. Szóval szebb is leszel tőle.

2016. febr. 22. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!