Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy izmosabb...

Mit tegyek, hogy izmosabb legyen a combom, es hogy nagyobb legyen a fenekem?

Figyelt kérdés

Én egy elég vékony testalkatu lány vagyok.. 15 eves, es nem sportolok semmit. Elszeretnék kezdeni edzeni combra és fenékre. Az a célom hogy izmosabb legyen a combom, és nagyobb, formás fenekem legyen.

Olyan edzés tervekre lennék kíváncsi amiket itthon is tudok végezni mindenféle eszköz/gép nélkül. Vagyis esetleg súlyzoval:)

2016. jan. 8. 15:58
 1/2 Cabelas_xD ***** válasza:
Nos, tipikus női álmok a formás popsi meg fenék. Tudod, itt nagyobb része nem az edzésben nyilvánul meg hanem az étrenden. Étrendet kell összeállítani, amiben fehérje, szénhidrát és zsír kell szerepet játszon. Ha konkrétan a kérdésedre a választ várod, akkor a guggolás kell domináljon(ennek különböző variációi), kitörés.
2016. jan. 8. 16:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Fenék edzés nagyjából a 41.-dik perctől, előtte van comb, kitörésekkel, az is jó a fenékre. Ha ezt a 20 perces popsi edzést megcsinálod 2 naponta, szerintem garantáltan kerek lesz a feneked. Nálam az étkezés nem befolyásol semmit, de biztosan másnál nem ez a helyzet. Érdemes lábsúllyal csinálni a gyakorlatokat, attól lesz nagyobb a feneked, illetve hatásosabb a négykézláb állós gyakorlat, az oldalt fekvős nálam kicsit akadályozta a kerekedést, mivel az oldalsó izmokat dolgoztatja meg, emiatt ezt később ki is hagytam az edzésemből.

https://www.youtube.com/watch?v=kvw7WVTX4-Q

2016. jan. 8. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!