Milyen edzestervet csinaljak hogy kerek, kiallo fenekem
legyen?
Figyelt kérdés
15/L
Formas a fenekem csak oldalt nem all ki
Nem tudom mit es mennyit edzek hatekony legyen.
Egyebkent 1 eve egeszsegesen eszem es edzek is es minden nap guggolasozok, amitol formas lett a fenekem csak ha oldalrol nezzuk akkor nem all ki es ez zavar:( mit tegyek hogy kidulemkedo fenekem legyen?
2015. nov. 7. 15:59
1/7 anonim válasza:
Mondjuk guggolj heti 3x de azt sullyal
Meg kitörés felhuzás széles guggolás széles felhuzás
De ha mindennap edzel akkor kiváncsi lennék arra az étrendre is mert Az alap h nem edzünk mindennap
2015. nov. 7. 16:45
2/7 A kérdező kommentje:
nem eszem szemét kaját, fehér kenyér helyett teljes kiörlésű esetleg gluténmentes. a lisztet is lecseréltem, olivaolajat vagy kókuszolajat használok, napi 5ször eszem 2-3 óránként, az étrendemnek magas a rost és a fehérjetartalma illetve csökkentettem a szénhidrátot is. amit beviszek szénhidrátot az is jó szénhidrátból van. illetve a cukrot sem használok
2015. nov. 7. 18:06
3/7 A kérdező kommentje:
lehet hogy híznom kéne de egészségesen ez elég nehéz
2015. nov. 7. 18:07
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy sosem lehet olyan feneked amilyet akarsz, hiszen ez genetika függő is. Guggolj sullyal, folyamatosan noveld a guggolasok szamat + kitores ugyanigy. Ezek a leghatasosabbak. De van sok mas fele popsiformalo gyakorlat is, nezz korul az interneten.
2015. nov. 7. 18:19
5/7 anonim válasza:
Ugye nem oliva olajba sütsz?
Meg fura nekem h te 5 kajád van akkor az 10-15 óra az én elsö és utolso kajám között 17 óra telik el
2015. nov. 7. 18:25
6/7 anonim válasza:
14.5 egyel többet adtam hozzá bocs de akkor csak 3 oránként ehetsz de akkor valahol gond van ha 2 oranként is eszel
2015. nov. 7. 18:31
7/7 A kérdező kommentje:
én úgy tudom hogy 2 óránként kell enni hogy felpörgessük az anyagcserénket de ez most nem lényeg
tudtok valami jó EDZÉSTERVET hogy tudjam követni és hasson is valamit? KÖSZÖNÖÖÖÖM
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!