Visszahúzódik valaha?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok, tavaly májusban 86 kiló voltam 173 centivel, de szeptemberre sikerült levinnem 72 kilóra úszással és biciklizéssel, meg azzal, hogy kevés kenyeret ettem.
A gond az, hogy azt a bőrt nem volt mivel kitölteni, és most nagyon kinyúlt mindenhol, de leginkább a felsőtestem zavar, a felkarom, a hónalj alatti rész, a hasam, és a mellem is.
Most elkezdtem járni edzőterembe, de így fél év után sem látok javulást, pedig azt mondták, hogy koromból adódóan vissza fog húzodni.
A kérdés lényege az, hogy, vissza fog húzódni, és lehet majd kockahasam, meg ilyesmik, van örökké marad ez a löttyedt test?
2016. márc. 3. 18:48
1/1 anonim válasza:
Ez nem akkora súlyvesztés, hogy komoly nyoma maradjon, főleg a te korodban (még a magasságod is változhat). Szerintem visszahúzódik majd, csak pár hónapnál több kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!