Mit jelent, hogy 7 alkalommal meg kell forgatni a bónusz összegét?
Figyelt kérdés
Kaptam egy 1000 Ft-s kupont (winmasters.com) sportfogadási oldalra. Gondoltam kipróbálom ha már úgy is ingyen volt. Én úgy értelmeztem, hogy 7-szer fel kell tenni az összeget és utána már valódi pénzként értékeli a rendszer. a 7. alaklom után még mindig nem. Akkor mit jelent ez?
"Kifizetési kérelem igényléséhez a bónusz összegét legalább 7 alkalommal meg kell forgatnia a sportfogadás kínálatában"
2016. márc. 20. 12:06
2/5 belapus válasza:
Ingyen ?
"Eszem-f***om megáll!"
Legalább 7 000 forint értékben kell fogadnod.A föltételektől függően, ez történhet akár több részletben is.Lehetséges, hogy van előírás a határidőre, esetleg kötésszámra, talán a minimális odds-értkre is.
Meglehet, megszabják a minimálisan befizetendő összeget is.
Ha ez megtörtént, akkor jóváírják - ingyen - a bónuszt.
3/5 A kérdező kommentje:
Sörözés közben jöttek hostess lányok és regisztrációért cserébe kaptunk egy 1000 Ft-s kupont. Feltöltöttem edddig szerencsére nyertem 2000 Ft-t pluszba, demég mindig azt írja, hogy ki nem játszott bónusz
2016. márc. 20. 18:06
4/5 A kérdező kommentje:
és megvolt a 10 fogadásból a 7000 tét
2016. márc. 20. 18:07
5/5 belapus válasza:
Az adott bónuszra vonatkozó pontos föltételek ismeretének hiánya miatt - mi több, miután megnéztem az oldalt, és semmilyen információt nem találtam az 1 000 forintos kuponról ( máshol viszont annál több kritikát az oldalról ) - nem igazán tudok hasznosat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!