Ti meddig bírtatok futni első alkalommal?
Figyelt kérdés
Barátkozom a futás gondolatával, mert jó lenne fogyni, de mindig is annyira utáltam, attól tartok, 5 percig sem bírnám.2016. márc. 12. 16:18
1/11 anonim válasza:
1200 méter. Ne nézegesd az időt, csak fusd le a távot.
2/11 anonim válasza:
10 perc regen a kupert a suliba azota se futottam annyit nem a legjobb zsir vesztesre
3/11 anonim válasza:
Hát 10-15 percnél nem többet. Utána lehet sétálva pihenni egy pár percet és megint neki állni. Hidd el, baromi gyorsan lehet fejlődni, pár alkalom után bírhatod a dupláját.
Szerintem az emberek inkább elhitetik magukkal az elején, hogy nem bírják tovább, fizikailag bírnák sokkal hosszabb ideig is.
4/11 A kérdező kommentje:
Legutóbb, amikor futottam (jó pár évvel ezelőtt), alig bírtam, és nagyon hamar szúrni kezdett az oldalam, és itt meg is halt a futókarrierem :)
2016. márc. 12. 16:53
5/11 anonim válasza:
Igen, mert először, csak kis távot kell kinézni. Mondjuk 1000 méter és nem adod fel. Aztán következő hónapba 2000. Eleinte ne foglalkozz az időkkel. Az ráér később.
6/11 anonim válasza:
nemtom de ma felfutottam a XIII kerület végéből a Normafáig meg vissza. Szóval fejleszthető, régen én se tudtam sokat gondolom. Úgy emlékszem ilyen 4-5 patakköröket futottam ( 5-6 km ) és akkor nagyon büszke voltam tizen pár évesen.
8/11 anonim válasza:
nem, egyesületnél. Zsákolni szoktam néha meg haverral kesztyűzni.
10/11 A kérdező kommentje:
Túl vagyok az első 2 alkalmon :) Elsőre nagyjából 500m sikerült, 5 perc után nem bírtam. :DD
Ma megvolt 1500m, és miután otthon lezuhanyoztam, úgy éreztem, jöhetne még egy ilyen kör (csak már időm nem volt rá több így utólag)
2016. márc. 14. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!