Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A kockahas titka? Áruljátok...

A kockahas titka? Áruljátok el Kérlek hogy minél hamarabb hogy csinálhatnék? : )

Figyelt kérdés

Én hallottam már olyanról is hogy 2 hónap alatt lett szép kockahasa egy fiúnak,szerintetek minél hamarabb biztosan hány hónap alatt lehet nekem is?

15 vagyok 173cm magas 65 kg.

Szívesen kardiozok és eddzek viszont a diétával bajban vagyok:( Tudnátok segíteni?

2010. ápr. 2. 11:03
 1/6 anonim ***** válasza:
szia. ha a diétával bajban vagy, akkor ne várj kockahasat az edzéstől. Sajnos, a zsírt csakis diétával tüntetheted el a hasadról, aztán, ha az eltűnt, az edzésekkel a zsírréteg alatt kialakított "kockák" is elő fognak tűnni. Ha csak edzel hasra, de nem diétázol, növeled ugyan az izmod, de az nem fog látszani (max. a hasad fog nagyobbnak tűnni).
2010. ápr. 2. 11:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha már diétázni nem tudsz, akkor mindenképpen végezz aerob mozgást, egy zsírt éget, de csodát ne várj tőle.
2010. ápr. 2. 11:59
 3/6 A kérdező kommentje:

Hehe :D:D Srácok srácok:D

A diétával bajban vagyok-ot nemarra értettem h nemakarok hanem hogy nemtudom h h kell::D:D

2010. ápr. 2. 13:47
 4/6 anonim ***** válasza:
A titka az az, hogy sohase ülj egész nap otthon, és mellé edz... Nekem pl kockásodik a hasam, úgy, hogy röplabdázom/parkourozom és otthon tornázom (felülés, fekvőtámasz, hátizom, húzockodás, futás - kb 15-25 perces edzések)
2010. ápr. 2. 15:54
 5/6 A kérdező kommentje:
További válaszokat várok:P
2010. ápr. 3. 12:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Fontos, hogy a fehérjebeviteleden ne csökkents, ellenben szénhidrátot, zsírt kevesebbet egyél (de ezekre is szükség van, csak kisebb mennyiségben).

Naponta többször egyél, húsból csirke, hal, pulyka, ebédre mellé rizs vagy tésztaköret (inkább rizs), zöldségek,gyümölcs (multivitamin).

Tessék sokat inni, napi 3-4 litert..

Kardio helyett talán inkább aerob edzés (pulzusszám maradjon alacsony)

2010. ápr. 9. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!