Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Alkohol vs Testépítés? 1 üveg...

Alkohol vs Testépítés? 1 üveg sör/ hét? 1"másnap"/hónap?

Figyelt kérdés
Tudom hogy már sokat megkérdezték de talán a példa amit felhoznék speciálisabb. Ma például egy jót edzettem és este pihenek nem megyek semerre üres a lakás nincs itthon senki. Szeretnék tévénézés közben meginni egy üveg sört. Esetleg előfordulna ez minden héten bár négy hete nem ittam alkoholt. Mennyire pusztítaná azt amit felépítettem? Sajnos nem tudom kibontani mert nem visz rá a lelkiismeretem. Ha akár már beleszagolnék is "bűnösnek érezném magam és szeretnék egy kis megnyugtatást. A kérdésem másdok fele pedig egy egy születésnapi bulira vonatkozna tegyük fel egy hónapban egyszer amikor megengedi magának az ember hogy kicsit jobban a pohár fenekére nézzen. Erőben tudom nem esnék vissza semmit (tapasztalat). Inkább a tömegtől félek a felépített izomtömegtől. Vélemények?
2010. ápr. 1. 20:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én füveztem,piáztam és cucoztam mellé,persze nem mindennap de mégis fejlődtem:)
2012. máj. 19. 23:46
 12/12 anonim ***** válasza:

A sör nagyrészt komlóból és árpából van, nomeg vízből. Tartalmaz szénhidrátot, aminosavat, és vitaminokat is.

Az alkoholtartalma pedig nem vészes azért. Szerintem heti 1-2 üveg sör még jót is fog tenni.

2012. jún. 8. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!