Pár napja kocogok és nem tartom megterhelőnek. Már az elejétől 177-180 a pulzusom. Gyorsabb gyalogláskor 167-170. Szeretném felemelni a gyorsaságot, de nem tudom, lehet-e ilyen magas pulzus mellett? Nincs szívbetegségem.15 kiló túlsúly van.46/N.
Írtam volna, ha valami betegségem lenne. Kardiológusnál voltam, mert gyógyfürdői beutalót kértem és csak ilyen vizsgálat mellett engedélyezik nálunk. Még UH-val is megnézett, de semmit nem talált.
Több gépen is edzettem és ugyanazt mérték. Kíváncsiságból még a gépről is leléptem, hogy nyugodtan meg tudjam mérni a pulzusom, és egy perc alatt 178 volt, tehát a gépek jól mérnek. Igaz jó nehéz volt számolnom, mert annyira gyors volt. Még a 202 se nagyon viselt meg, mert volt levegőm.
Ha volna valami ötlet, azt szívesen olvasom, de ha nincs, akkor kénytelen vagyok ehhez hozzászokni.
Azért köszönöm, hogy próbáltál ötletelni.
Csak akkor tudok alámenni ennek a pulzusnak, ha nem sportolok. Amíg nem kapok arról infót, hogy számomra ez kedvezőtlen, vagy hogyan tudnék konkrétan változtatni vagy mit helyette, addig kocogok.
reggel, ébredés után mennyi a pulzusod? (Ébredés után, még az ágyban fekve)
bárkit meg lehet úgy hajtani, hogy 200 legyen a pulzusa. de a nyugalmi pulzus az, ami nagyon nem mindegy.
margarint hanyagolnám a helyedben szívproblémával, hidrolizált növényi zsiradék, tele transzzsírokkal.
A kajálásodról amit leírtál, a makronutriensek aránya el van tolódva a ch és a zsír irányába, képzelem milyen lehetett, amikor sokat ettél. nekem is van jónéhány vega, vegán ismerősöm, egyik sem túlsúlyos, mert szerintem elég masszív zabálás kell ilyen étrend mellett a hízáshoz.
simán el tudom képzelni, hogy a szívpanaszod a korábbi helytelen étkezés, életmód következménye. ne várd, hogy pár hét alatt megváltoztatod azt, amit évek alatt értél el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!