Anorexiás voltam,157cm-hez,35kg voltam. Azóta meggyógyultam, de más az ami aggaszt, többi lent!?
Tehát 3hónapja hogy rendbe jöttem,elkezdtem normálisan enni,de még mindig nem eszek fehér cukrot,lisztet,zsíros dolgokat.Csirkemell,rizsa,zöldség,gyümölcs,szója,olajosmagvak,túró..teljesekiőrlésű dolgokat eszek.Mellette heti 4szer edzek,persze súlyzós edzést végzek,mert rájöttem nagyobb feneket szeretnék.Már 2hónapja csinálom,lett is változás,a menstruációm vissza jött,de már a 2.késik 3hete.Szedek kapszulát is hogy megjöjjön,de nem.Viszont a problémám az,hogy a mellem alig jött vissza...mitől lehet?Talán mert még nem állt helyre a hormonháztartásom,vagy mert nem eszek zsíros dolgokat??..Nagyon idegesít.
Jaj,azt még nem tettem hozzá,hogy tömeget növelek,már izmosabb vagyok,mint voltam,de legjobban a vádlimon,a combomon,és a vállamon,karomon látszik :) aminek örülök is,csak ez az ami idegesít
Mit gondoltok,mi lehet a baj ?
Hány éves vagy?
Majd megnő, szerintem ez most a legkisebb probléma, a lényeg, hogy menzesz álljon helyre és hízz pár kilót.
Egy vérvételre érdemes lenne elmenni, hogy meg tud, nem okoztál e maradandó károsodást a szervezetednek, belső szerveidnek, illetve, hogy minden értékel-cukor, pulzus, vérnyomás, ionok stimmel e.
aztán miért kellene cukrot,meg fehér lisztet enned?
nem kell.
zsírt viszont ehetnél.
sütéshez kókusz vagy állati zsír,csirkecomb,egyél omega 3at,multivitamint.
és ilyen lerombolt állapothoz mehetne kalcium k2 vitaminnal kiegészítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!