Hogy kezdjek el izmot építeni, izmosodni ha anorexiás vagyok?
Figyelt kérdés
17/L
173cm vagyok és hozzá 37kg. Szeretnék kikeveredni az anorexiából és olyan szép izmos nőies alakot
kb ilyet. Tudom nem lesz egy rövid út, de elakarom kezdeni.
Először hízzak fel normális súlyra és utána kezdjek bele vagy inkább mást javasoltok?
Kérlek normális válaszokat írjatok.
2014. máj. 23. 07:46
1/5 anonim válasza:
nem muszáj elöször hiznod mert egy erős tömegnövelő étrend mellett fogsz zsirosodni és izmosodni is. sok sikert amúgy!:) írj üzit ha van még kérdésed!
2/5 anonim válasza:
Mitől vagy anorexiás. Eszel rendesen? Így nem megy rád kiló vagy diétáztál és úgy lettél ilyen?
3/5 anonim válasza:
Csak úgy leszel, izmos, ha egyre többet eszel. Másképpen nem lesz izom a semmiből. de az már valami, ha elhatároztad. Akkor sikerülni fog. Most is mehet kis erősítő edzés amennyire érzed, de próbálj enni mellé.
4/5 anonim válasza:
Az anorexia tudtommal betegség, tehát orvosi felügyelet mellett kéne. De nem lehetetlen a dolog:
5/5 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetből indultam, bár nem voltam ilyen vézna (42 kg voltam) , de enni kell többet (én egy csomó rizst ettem, csirkét, zöldségeket...) majd egy idő után edzeni, mert nekem akkoriban nem volt erőm még gyalogolni 200 m-t sem (plusz még vérszegény is lettem meg vitaminhiányom volt, vérnyomásom a padlón állandóan, hajam hullt mint őszön a levelek, nem tudtam koncentrálni...). Tehát először gyere fel normális súlyra (én 52-ig mentem és melleim is lettek :) olyan jó érzés volt h vannak újra :) aztán eddz és étkezz rendesen. Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!