A fehérjeportól kemény aerobic órák mellett (napi 3 óra intenzíven/ heti 5*3óra) nagyon meg lehet izmosodni?
Figyelt kérdés
Elsősorban fogyni szeretnék és nem szeretnék nagyon megizmosodni. Napi 80 gramm fehérje a szálkásodáshoz elég, vagy az izmosodáshoz? Kb 5-6 kg fölösleg van rajtam. Azt olvastam, hogy ahhoz, hogy a zsírból veszítsek a fogyókúra alatt és ne az izomból, sok fehérjét kell fogyasztanom, de nem szeretnék nagyon megizmosodni. Hány gramm fehérje javasolt a fogyáshoz és a szálkásodáshoz napi szinten, úgy hogy közben ne izmosodjak meg nagyon? 25/L2014. ápr. 19. 18:12
1/8 Osynho válasza:
Uhh. Itt komoly hiányosságok vannak.
Első körben töltsd le a sárga kapszula c könyvet. Olvasd el. Ha marad kérdésed, tedd fel. :)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de nem internetes reklámokra vagyok kíváncsi, csupán annyit kérdeztem, hogy sportolás mellett a szálkásodáshoz mennyi az ajánlott fehérjebevitel egy nő számára, de csak arra a fehérje mennyiségre vagyok kíváncsi, amennyitől még nem leszek izombaba. Alapból kicsit erősebb a testalkatom és még több izmot nem szeretnék magamra, hanem a zsírtól szeretnék megszabadulni.
2014. ápr. 19. 18:29
3/8 anonim válasza:
2 gramm/testsúlykg az elfogadott diétázó nőknek. Nem fogsz túl izmos lenni, főleg nem aerobictól.
A srága kapszula című könyv pedig hasznos, nem holmi internetes reklám.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Rendben, akkor elolvasom, most már kíváncsi vagyok, hogy mi ez a sárga kapszula.
2014. ápr. 19. 18:58
5/8 anonim válasza:
A Sárga Kapszula egy testépítő ingyenes könyve ami az alapokat tartalmazza.
Nem sértésnek mondom de nem vagy tisztában a legalapabb fogalmakkal és folyamatokkal.(kezdőként senki)
6/8 anonim válasza:
A fehérjepor is csak sima élelmiszer, nem leszel izmosab tőle mintha húsból ennéd meg azt a mennyiséget. Nem csodaszer, nem varázsital, csak sima kaja. Nők soha nem lesznek naturálban (értsd: koksz nélkül) izmosak, még a férfiak sem, nem hogy ti akiknek kb 1/25 annyi a tesztoszteron termelésetek. ezen ne aggódj. Ráadásul aerobikkal meg pláne nem.
7/8 anonim válasza:
ja azt meg nem is írtam még, hogy ugye a szálkásításhoz (zsírleadás) kalória mínusz kell. szálkásító diéta. Ekkor nem fogsz izmosodni, sőt általában izomvesztés van. A z izmosodáshoz kalória pluszos tömegnövelő étrend kell. Tehát totál más a két dolog.
8/8 Dávid válasza:
Nyugodtan egyél zsírszegény túrót, kerüld a zsíros ételeket (csoki,zsíros húsok, sok olaj, vaj helyett margarint egyél).
Mehet sok zöldség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!