Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Feltűnt-e nektek mostanában...

Feltűnt-e nektek mostanában mennyire megnőtt az elhízott fiatalok száma?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy vagytok vele,de nekem szembeötlő ,hogy az utóbbi időben mennyire megnőtt a számuk csak a 2-3 évvel ezelőtti állapotokhoz képest is észrevehető.Ami még ennél is jobban aggaszt, hogy a lányok körében ráadásul mintha még nagyobb lenne ez az arány mint a fiúk körében.Nem tudom egy fiatal lány hogy lehet ennyire igénytelen magával szemben.

Mert itt azért nem arról van szó,hogy van rajta néhány kiló felesleg hanem BMI>30 arányról ami már elhízott kategória.

Ráadásul minél kövérebbek annál kihívóbban öltözködnek a legtöbben.Valószínűleg ezzel akarják kompenzálni az elhízottságukat,párválasztás szempontjából.

Már az is eszembe jutott,hogy lehet mostanában ez a trendi,hogy elhízunk.

Úgyis a legtöbben egyfajta divatot követnek.(Persze ez a gondolat kis iróniával értendő).

De kérdem én bejön-ez a fiúknak?

Nekem speciel nem és most ne jöjjön senki a genetikával mert a tesi órák ellógása meg a gyorséttermek látogatásának gyakorisága nem függ össze a génekkel,ha erről lenne szó.

Ti hogy "büntetnétek" ezeket az embereket vagy milyen intézkedéseket hoznátok ha hatással lennétek a társadalmi folyamatokra.

Tehát a társadalom butulása mellet megfigyelhető egyfajta "elhízás"

Vajon összefügg a kettő ti mit gondoltok?

2010. márc. 30. 16:22
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Hasonló a véleményem nekem is mint azt már írtam.

Nem az a baj ha valakin van néhány kiló felesleg,mert ez előfordulhat különböző okok miatt,hanem ha valakin 20-30 kg van tartósan.Na ott már el kéne gondolkozni az illetőnek.

De egy csomó embert nem is érdekel,könnyebb a kifogások keresése,igaz egyszerűbb meghízni mint lefogyni.

Látom akkor nem csak nekem tűnt fel,hogy a fiatal tizenéves lányok körében több az elhízott mint a fiúk körében.Ez valószínűleg azért van mert a fiúk körében még mindig nagyobb a hajlam a mozgásra,sportolásra mint a lányok között.

Sajnos ez van, "utol kell" érni Amerikát...

2010. ápr. 10. 13:48
 32/34 Metionin ***** válasza:
76%
Szerintem kb. ugyanannyi van mint 10-15 éve. Ha kiindulok pl. a volt osztálytársaimból, az osztályomnak a fele hízásra hajlamos volt, felnőttként főleg a lányok nagyon behíztak. De ezeknek a gyerekeknek a szülei is kövérek voltak. Gimiben arányaiban kevesebb kövér diákot láttam de pont abban a korban nőnek sokat a tinik, egyetemen meg katasztrofális volt a helyzet, 10-ből 7 hallgató túlsúlyos volt. Mostanság egy picit mintha kevesebb behízott tinit látnék, vagyis inkább az a középmezőny tűnt el, akiken van felesleg de még nem kövérek. Az utóbbi pár évben a sportos vékony és az elhízott között szinte nem is látok átmenetet.
2021. márc. 21. 17:29
 33/34 anonim ***** válasza:

Képzeld, van olyan hogy valaki beteg, azért hízik akkor is ha nem eszik.. Van aki minden erejével sportol, diétázik, mégsem megy le róla semmi. Egy idő után megunja, és elkezdi szépnek érezni magát, felvesz egy rövidnadrágot mert nem fog nyáron a striáji miatt melegítőbe r0h@dni.. Es nem minden pasinak a Barbie baba alkat jön be.. Könnyű mondani, hogy jaj mennyi elhízott, de nem látsz bele abba, hogy ez tényleg mivel jár.

Egyébként ha a betegségektől eltekintünk, akkor a sok sz@r étel is hozzájárul az elhízottak számához. Én 170cm 85kg vagyok, sportolok, napi 1600 kalóriát eszem, nem megyek mekibe, mégis nehezen fogyok. Örökölt pajzsmirigy betegségem van. Minden erőmmel próbálok fogyni, de nagyon nehéz. Szóval mielőtt a túlsúlyos nőknek ezt csak így oda vágod előbb NÉZD MEG AZ Ő SZEMÜKKEL IS EZT. Van, akinek szülés után nehéz fogyni, mert kinyíl a gyomorszáj, feljön a sava, nem tud mozogni. Ilyen például anyám is.

Ne szóljunk már le így másokat emberek, nem tudjátok mi áll a háttérben..

2021. ápr. 13. 19:58
 34/34 anonim ***** válasza:
“Striáji” 😢😢😢
2021. júl. 16. 07:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!