Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Feltűnt-e nektek mostanában...

Feltűnt-e nektek mostanában mennyire megnőtt az elhízott fiatalok száma?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy vagytok vele,de nekem szembeötlő ,hogy az utóbbi időben mennyire megnőtt a számuk csak a 2-3 évvel ezelőtti állapotokhoz képest is észrevehető.Ami még ennél is jobban aggaszt, hogy a lányok körében ráadásul mintha még nagyobb lenne ez az arány mint a fiúk körében.Nem tudom egy fiatal lány hogy lehet ennyire igénytelen magával szemben.

Mert itt azért nem arról van szó,hogy van rajta néhány kiló felesleg hanem BMI>30 arányról ami már elhízott kategória.

Ráadásul minél kövérebbek annál kihívóbban öltözködnek a legtöbben.Valószínűleg ezzel akarják kompenzálni az elhízottságukat,párválasztás szempontjából.

Már az is eszembe jutott,hogy lehet mostanában ez a trendi,hogy elhízunk.

Úgyis a legtöbben egyfajta divatot követnek.(Persze ez a gondolat kis iróniával értendő).

De kérdem én bejön-ez a fiúknak?

Nekem speciel nem és most ne jöjjön senki a genetikával mert a tesi órák ellógása meg a gyorséttermek látogatásának gyakorisága nem függ össze a génekkel,ha erről lenne szó.

Ti hogy "büntetnétek" ezeket az embereket vagy milyen intézkedéseket hoznátok ha hatással lennétek a társadalmi folyamatokra.

Tehát a társadalom butulása mellet megfigyelhető egyfajta "elhízás"

Vajon összefügg a kettő ti mit gondoltok?

2010. márc. 30. 16:22
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

17:25:

Hát igen, nevetséges hogy az néz hülyének aki leszarja a mozgást, és még jópofának is tartja ha haverjaival bandázva és bagózva beszólhat. És nem csak fiatalok. Meg mikor bemutató tájfutó versenyen öregasszony beszól a gyerekeknek hogy miért csinálnak ilyen értelmetlen dolgot. Meg az is nevetséges volt mikor a Boros és a Bocskor szidta a futókat a rádióban az utcai futóversenyek miatt, ezzel is népszerűtlenítve a mozgást.

2010. márc. 30. 21:53
 22/34 anonim válasza:
60%
Mégis milyen intézkedésre gondoltál? Minden kövér tinédzser fusson 5 kört a suli körül naponta, vagy nem vehet magának csokit? Úgy beszélsz a kövérekről, mintha külön fajok lennének! Biztos neked is van valami hibád. Te hogy éreznéd magad, ha emiatt "büntetnének"? Az, hogy melyik fiúnak milyen lány jön be nem tartozik rád!
2010. márc. 31. 15:43
 23/34 anonim válasza:
35%
És ha te aszerint válogatod meg a barátnődet, hogy hány kiló, akkor csak sajnálni tudlak.
2010. márc. 31. 15:46
 24/34 anonim ***** válasza:

PA-RA-DIG-MA VÁL-TÁS

ez kell ide április 11-én

2010. márc. 31. 16:22
 25/34 A kérdező kommentje:

15:43,15:46!

Miért ez talán rendben való,hogy elhíznak az emberek?

Vannak olyan dolgok amiről nem tehetünk,de speciel a testsúly nem ide tartozik.

Igenis legyen magával annyira igényes az ember,már csak egészségügyi szempontból is,nem kéne mindenben Amerikát követni,bár szokásuk ez sokaknak.Meg kéne válogatni mi a követendő példa,ez nem azok közé tartozik.Pozitív dolgokat tessék példának venni ne olyat ami csak a rossz irányba viszi a társadalmat.

2010. márc. 31. 19:14
 26/34 anonim válasza:
15:43 vagyok: Mi a pozitívum? Legyél 30 kilós modell, vagy mi? Ha valaki kövéren érzi jól magát (én elég sok ilyen emebrt ismerek), akkor hagyd őket békén, mert az ő testsúlyuk nem tartozik rád! Mit akarsz te? Anorexiásokat csinálni a térsadalomból?
2010. márc. 31. 23:45
 27/34 A kérdező kommentje:

23:45!

Nem akarok anorexiásakat a társadalomban,de azért a ló túlsó oldalára sem kéne átesni.Hízzon el ha akar,de ne az én tbm-ből fizessék az ebből fakadó nyavalyáit!

2010. ápr. 1. 13:27
 28/34 anonim válasza:
most csak azért is heccből meghízom mint egy diszno, na pussz. xD
2010. ápr. 1. 18:25
 29/34 anonim válasza:

Ha a társadalom elvárja azt hogy:

aki büdös fürödjön meg

akinek lóg a taknya az fújja ki az orrát

aki böfög-fingik kérjen elnézést

Akkor azt is elvárhatja hogy aki kövér, tegyen ellene.

A kövérekre van két példa az osztályomból:

Az egyik sajnáltatja magát, hogy mennyire kövér, annyit tesz érte hogy megeszik fél! kg párolt zöldséget, meg persze mellé a szokásos reggeli, délelőtt megint kaja, közben a barátnőitől óra közben megint kér ,,egy kis kaját" Persze tesi órára b@szik bejönni. De hát szegényt sajnálni kell, mert kövér.

A másik osztálytársam szintén kövér VOLT. 17 évesen volt rajta 13 kg fölösleg, akkor volt 86-87 kg, de összeszedte magát, lemondott az édességekről a fogyókúra alatt, és elkezdett sportolni, 4 hónap alatt lefogyott 73kg-ra.

Úgy gondolom, hogy mindenki tehet a kövérsége ellen, aki meg gyenge akaratú, üllő típusú ember akar maradni, az meg sajnáltassa csak magát, és ne csináljon semmit.

2010. ápr. 10. 12:51
 30/34 anonim ***** válasza:
Úristen, a kövéreket nem kell faji alapon megkülönböztetni.Nálunk is amúgy egyre több a kövér a suliba 14-15 éves lányok folynak.Elég undorító szerintem és igénytelen is.Mert oké ha van vkin 5-6, ne adj isten 10 kiló, de akin annál is több az már gáz és nem csak mások szemében, hanem az egészségi állapotát tekintve is.Én sem a sovány kategóriába tartozom, de focizok, futok odafigyelek, hogy mit eszek, és nekem van a legjobb csajom az osztályba na bumm.Bár mint mondtam néhány kiló plus van csak rajtam.Egyébként azt kéne bevezetni, mint nyugaton, hogy pl kilónként kapnak az emberek 5000 ft-ot ha fogynak.
2010. ápr. 10. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!