Feltűnt-e nektek mostanában mennyire megnőtt az elhízott fiatalok száma?
Nem tudom, hogy vagytok vele,de nekem szembeötlő ,hogy az utóbbi időben mennyire megnőtt a számuk csak a 2-3 évvel ezelőtti állapotokhoz képest is észrevehető.Ami még ennél is jobban aggaszt, hogy a lányok körében ráadásul mintha még nagyobb lenne ez az arány mint a fiúk körében.Nem tudom egy fiatal lány hogy lehet ennyire igénytelen magával szemben.
Mert itt azért nem arról van szó,hogy van rajta néhány kiló felesleg hanem BMI>30 arányról ami már elhízott kategória.
Ráadásul minél kövérebbek annál kihívóbban öltözködnek a legtöbben.Valószínűleg ezzel akarják kompenzálni az elhízottságukat,párválasztás szempontjából.
Már az is eszembe jutott,hogy lehet mostanában ez a trendi,hogy elhízunk.
Úgyis a legtöbben egyfajta divatot követnek.(Persze ez a gondolat kis iróniával értendő).
De kérdem én bejön-ez a fiúknak?
Nekem speciel nem és most ne jöjjön senki a genetikával mert a tesi órák ellógása meg a gyorséttermek látogatásának gyakorisága nem függ össze a génekkel,ha erről lenne szó.
Ti hogy "büntetnétek" ezeket az embereket vagy milyen intézkedéseket hoznátok ha hatással lennétek a társadalmi folyamatokra.
Tehát a társadalom butulása mellet megfigyelhető egyfajta "elhízás"
Vajon összefügg a kettő ti mit gondoltok?
17:25:
Hát igen, nevetséges hogy az néz hülyének aki leszarja a mozgást, és még jópofának is tartja ha haverjaival bandázva és bagózva beszólhat. És nem csak fiatalok. Meg mikor bemutató tájfutó versenyen öregasszony beszól a gyerekeknek hogy miért csinálnak ilyen értelmetlen dolgot. Meg az is nevetséges volt mikor a Boros és a Bocskor szidta a futókat a rádióban az utcai futóversenyek miatt, ezzel is népszerűtlenítve a mozgást.
PA-RA-DIG-MA VÁL-TÁS
ez kell ide április 11-én
15:43,15:46!
Miért ez talán rendben való,hogy elhíznak az emberek?
Vannak olyan dolgok amiről nem tehetünk,de speciel a testsúly nem ide tartozik.
Igenis legyen magával annyira igényes az ember,már csak egészségügyi szempontból is,nem kéne mindenben Amerikát követni,bár szokásuk ez sokaknak.Meg kéne válogatni mi a követendő példa,ez nem azok közé tartozik.Pozitív dolgokat tessék példának venni ne olyat ami csak a rossz irányba viszi a társadalmat.
23:45!
Nem akarok anorexiásakat a társadalomban,de azért a ló túlsó oldalára sem kéne átesni.Hízzon el ha akar,de ne az én tbm-ből fizessék az ebből fakadó nyavalyáit!
Ha a társadalom elvárja azt hogy:
aki büdös fürödjön meg
akinek lóg a taknya az fújja ki az orrát
aki böfög-fingik kérjen elnézést
Akkor azt is elvárhatja hogy aki kövér, tegyen ellene.
A kövérekre van két példa az osztályomból:
Az egyik sajnáltatja magát, hogy mennyire kövér, annyit tesz érte hogy megeszik fél! kg párolt zöldséget, meg persze mellé a szokásos reggeli, délelőtt megint kaja, közben a barátnőitől óra közben megint kér ,,egy kis kaját" Persze tesi órára b@szik bejönni. De hát szegényt sajnálni kell, mert kövér.
A másik osztálytársam szintén kövér VOLT. 17 évesen volt rajta 13 kg fölösleg, akkor volt 86-87 kg, de összeszedte magát, lemondott az édességekről a fogyókúra alatt, és elkezdett sportolni, 4 hónap alatt lefogyott 73kg-ra.
Úgy gondolom, hogy mindenki tehet a kövérsége ellen, aki meg gyenge akaratú, üllő típusú ember akar maradni, az meg sajnáltassa csak magát, és ne csináljon semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!