Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Most fogtam neki edzeni és...

Dj15 kérdése:

Most fogtam neki edzeni és edzés után jó, ha banán turmixot megy rizset eszek?

Figyelt kérdés
Csak komoly válalszokat várok!

2016. febr. 11. 11:01
 1/3 Szabi.L ***** válasza:
Szénhidrátnak jó,de fehérje is kellene bele.
2016. febr. 11. 11:34
 2/3 anonim ***** válasza:
A banán tartalmaz szénhidrátot az rendbe van, de a turmixhoz kellene még valamilyen fehérjepor is. Bár én nem vagyok annyira oda érte, hiszen szilárd kajával is be lehet vinni naponta a fehérje mennyiséget tskg 2g Én a te helyedbe edzés után azonnal szilárd kaját fogyasztanák. Például, a fehérje forrásnak igazán ezeket a húsokat fogyaszthatnád: A csirkemellfilét, a halat, a pulykát, a tojást, valamint, a tejtermékeket, a túrót, natúr-joghurtot. Aztán szénhidrát bevitelnek naponta tskg 3-5g arra pedig jó lenne a rizs. Ezenkívül, még szükséged van zöldségekre is. Tehát, mielőtt elkezded a testépítő, a tőmegnövelő edzést, a fejlődésed érdekében jó lenne, ha elsőnek megterveznéd az étrendedet. Aztán gondolkodhatnál étrend kiegészítőkről. Például, a multivitaminokról, a C-vitaminról, a magnéziumról, a kalciumról, valamint az omega3 kapszuláról is.
2016. febr. 11. 13:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszöntem szépen!
2016. febr. 11. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!