Mit és mennyit eddzek, ha gyenge a hasfalam?
Figyelt kérdés
Szerintem nincs rajtam felesleg, reggelente lapos a hasam, van, hogy még a bordáim is látszanak, estére viszont már eléggé megnő a hasam, de van, hogy ebéd után is nagy már, pl egy tányér ételtől. Azt olvastam, ez attól van, mert gyenge a hasfal, esetemben ez simán elképzelhető, elég edzetlen " plöttyedt" vagyok, szeretnék hasra edzeni, hogy ne nőjön meg egy kis ételtől. Az lenne a kérdés, hogy milyen gyakorlatokat csináljak, hetente mennyit, és egyszerre mennyit? Az elég, ha haspréseket csinálok?
Itt egy kép, hogy kb milyen szokott lenni a hasam. Evés előtt olyan, mint jobbról a második, este meg evés után meg mint a harmadik. [link]
17L
2016. febr. 8. 12:49
1/2 anonim válasza:
Hasra edzeni jó ötlet, de mindenre eddz! :) A hasprés jó, én is azt nyomom, meg fordított hasprést, van sok hasonló gyakorlat rá.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :) Még comb-fenékre szoktam edzeni (vagyis csak pár hete :)) kitöréseket meg guggolásokat csinálok... Fent nem merek edzeni, mert így is aránytalanul széles a vállam, félek ha izmosabb lenne még rosszabb lenne :S
2016. febr. 8. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!