Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit/hogyan eddzek úgy hogy NE...

Mit/hogyan eddzek úgy hogy NE alakuljon ki rajtam stria?

Figyelt kérdés

15/l

Mar lassan 1 eve egeszsegesen eszem es sportolok rendszeresen, napi 45-60 perc torna (termeszetesen pihenonapokkal). Amikor elkezdtem az egeszseges eletmodot fogytam, nem sokat hiszen sosem voltam duci (51kg-nal sose voltam tobb) de eszrevettem hogy a fenekemnel stria alakult ki. Nagyon keves es nagyon halvany ami magyon megnyugtat es orulok neki, marmint annak hogy szinte alig lathato. Es most nem tudom hogy az edzestol vagy az egeszseges eletmodtol alakult ki a stria, de nem merek edzeni, felek hogy tovabbreped a borom. (Napi1,5-2l iszom es egesz eletemben sportoltam, de mar csak itthon)

A lenyeg az hogy nem merek edzeni mert felek hogy tovabbrepedek, hogyan tornazzak ugy hogy ne alakuljon ki rajtam stria?

Illetve az hogy a hyaluron sav jot tesz a strianak? Koszonom szepen:)

2015. okt. 2. 21:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Havi 1 kilónál ne szedj fel nagyobb tömeget.
2015. okt. 2. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!