Diéta, fogyókúra, konditerem. Mennyi idő után kezdett el látszódni?
tudom, mindenkinél más és más az eredmény, hogy ki honnan indul, de éppen ezért teszem fel a kérdést. :)
Mi volt a cél? fogyás, izmosodás?
Honnan indultál? Kövér voltál (úgy igazán kövér..), vagy inkább csak "formásodni" szerettél volna?
Mennyi idő után látszódott meg? (nem?)
:)
107 kg-ról indultam. Diéta plusz bringa. A változást már 3 nap után éreztem, és látszott rajtam. Persze még nem az alkatomon, de a tisztább étkezés miatt energikusabb, frissebb voltam.
Külsőre kb 2 hónap után kezdett látványos lenni. Kb 7 hónap alatt 23 kg ment le. Télire a bringa abbamaradt, így stagnáltam. Emiatt, és mert kevés rajtam az izom, puhány vagyok, komditerembe vonultam. Kb egy hónapja edzek súlyokkal. A súlyok stagnál, de centiben ment le, már többen észrevették, illetve a hasamon látszik nagyon, és már feszesebb vagyok valamennyivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!