Heti 3x eljárok edzőterembe és mindenre dolgozok. Nyárra milyen eredménye lesz? L
Január elejétől diétázom és rendszeresen mozgok,eddig leadtam 3,5 kg-ot. Nyárra elérhető egy feszes és formás popsi?
174 cm,92kg vagyok most. Tudom,hogy nagyon sok,de már dolgozom rajta és teljes erőbedobáson azon vagyok,hogy egészséges testsúlyom legyen!
Köszi mindenkinek a választ:)
Tudom:) Nem is azt várom,hogy nyárra csodálatos testem legyen(nem is lesz),hiszen én már életmódot váltottam és kitartó leszek addig ameddig el nem érem a kívánt eredményt. Ha 1 év akkor 1 év,de ha 3 vagy több az se baj. :)
Csupán a kíváncsiság hajt,hogy nyárra milyen eredményem lehet:D
Az ismerőseid el lesznek ájulva, de ahhoz hogy az itt fellelhető profi testépítők is el legyen ájulva, ahhoz évek kellenek. :)
;)
Nem vagyok cukorbeteg és semmilyen betegségem, allergiám sincsen. Mint mondtam nem nyárra akarom elérni a lehetetlent, csupán kíváncsiságból tettem fel a kérdést. A súlyom ellenère pedig kifejezetten jó kondícióban vagyok akàrmilyen hihetetlen is. Életem során mindig sportoltam valamit, nem az az otthonülős ember voltam/vagyok.
Ès nem másokat akarok lenyűgözni, hanem saját magamat:)
A többieknek köszönöm a válaszát!:)
Nem sértődtem meg:D én is tudom, hogy nyárra nem leszek olyan.
Köszönöm, neked is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!