Kockahashoz írnátok diétát?
Tudom hogy lehet elérni a kockahast : folyamatos futás, aerob adzések és diéta és egy kis hasazás.
De a diétával gonba vagyok. Teljesen lekéne nekem írni egy diétat .Pl: hétfő,kedd ... hogy mit egyek
A futással edzéssel nincs gond. Még arra lennék kiváncsi hogy kb mennyi idő alatt lehet elérni.Most 170cm és 62kg vagyok ha feszítek hasra akkor valamennyire látszik egy nagy kocka.Ja és azokat az ételeket is írjátok le amiket elkell hagynom. Lehetőleg olyan diéta legyen amit ha csinálok tudok mellette tanulni is nem akarom hogy a tanulás rovására menjen.
Előre is köszi. 17/f
hát amit kerülnöd kell az a liszt, cukor,kenyér.
reggeli: zabpehely,tejsavó turmixxal, vagy manna(írd be google-ba)
vagy 10 FŐTT tojásfehérje(csak a fehérje)
utána csirke rízst (vagy főtt krumpli)javaslok,te osztod el hogy mikor és hogy,igen mindennap ezt kellenni.
naponta többször.
ehetsz este lefekvéskor túrót(zsírszegény) edzés után turmix,este kerüld a rízst is,helyette zöldség.
ezt el kéne olvasnod,találsz étrendet is.
a kockás has nem hasedzéstől függ(az első válaszolónak)
jó hogy te tisztába vagy vele!
ez a diéta kemény,nehezen tartható,viszont a legjobb eredményeket hozza.
ha betartod,keményen edzel,nem csak a hasad lesz szálkás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!