A belső combomat szeretném erősíteni, ezzel érhetek el eredményt? Nem készít ki semmilyen ízületet?
Sajnos nem tudom, minek hívják, a legtalálóbb név talán az összenyomható pillangó lenne. :D Nem hatalmas izmokat szeretnék, csak feszesebb combot. Az ízületbarátság fontos szempont, ha 2 hét után percegni (vagy minek mondják) kezd tőle valamim, nem veszem meg. Vélemények, tapasztalatok?
Cortez, olyan nincs hogy semmit nem ér. A tespedés nem ér semmit, a kis terhelés pedig még mindig hatékonyabb a semennyinél. És ezt pont neked kéne tudni, aki x éve sportol (nem tudom már, hogy melyik hozzászólásodban olvastam), hogy sokan ott rontják el, hogy túl nagy súlyokkal kezdenek el dolgozni, és ezért nem tudják szabályosan elvégezni a gyakorlatokat. Szóval egy olyan hölgynek, aki még csak most kezd el ismerkedni a sportal, teljesen jó kezdés lehet.
Kedves kérdező, az ízületeket nem terheli, de nekem az volt vele a problémám, hogy egyszerűen nem tudtam megtartani a combjaim között, valahogy mindig elcsúszott. De nem eröltettem a dolgot, biztosan rá lehet jönni a hogyanjára.
De ez semmit nem ad. Anyámnak is kevés, pedig 66 éves.
És nekem akkor is ez a véleményem, ha neked nem is tetszik.
Jó hát lehet ez a véleményed, csak érdekesnek találom, hogy sportoló létedre így állsz hozzá.
Én pedig táncos voltam, és nem találtam olyan hú de könnyűnek. Igaz, nem ebben a színben, gondolom ez is a különböző erősségre utal.
De azt amúgyis csak a kérdező tudja, hogy milyen edzettségi szinten van. :)
Jézusom, hogy lehet így beszélni? "pinalegyezés" meg "leszarom". Disznóólban nevelkedtél, vagy az agyadra ment a tesztoszteron és a szteroidok? Az ilyenek megnyilvánulások miatt tartják ostobának a testépítőket.
Nem értem hogy miért nem lehet civilizált stílusban válaszolni.
Edzettségi szinttől kezdetben jó lehet, de lehet, hogy csak pár napig.
Ahhoz, hogy valami ne tegyen kárt az izomban, 3 sorozatot 8-8 ismétléssel meg kell tudni csinálni. Bármilyen izomról beszélünk.
Ahhoz, hogy fejlődés legyen az izomban, a 4x20 ismétlést nem szabad elérni. Teremben gépeknél, illetve súlyzós gyakorlatoknál ez az a pont, ahol már mindenképp növelni kell a termelést!
És ezek azok a szempontok, amiknek nem felel meg. Látatlanban nem lehet tudni, nem-e elég erős? Ha jó, akkor meddig lesz jó? Én nem költenék rá. Akkor inkább egy szerelhető kézisúlyzó, és mehet vele a guggolás, mire kinövöm, minimum fél év eltelik, és remekül erősíti a combot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!