Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit kellene csinálnom?! (...

Mit kellene csinálnom?! ( Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
3 hónapja járok heti 4x kondi terembe, ahol végzek súlyzós, illetve kardió edzést is. Kajára is figyelek. Annyi lenne a problémám,hogy sajnos beleuntam, már csak "kényszerből" megyek el edzeni,hogy súlyt tartsak és ne legyen lelki furdalásom,amiért kihagytam az edzést.:/ Gondolkodtam aerobik vagy spinningen, melyiket kéne választani,ha csak formásodni,feszesedni szeretnék?! No meg a társaság is jól jönne,ilyen csapat edzés gyanánt.:)

2016. jan. 14. 11:14
 1/2 anonim válasza:
Próbáld ki mindkettőt:) Fontos az is, hogy amit csináld, szeresd. Én utáltam mindig sportolni valamit....aztán 35 évesen kipróbáltam a spinninget, azóta (pár éve) megőrülök érte. Csak találd meg a megfelelő edzőt, a megfelelő óratípust, és persze a zenét, mert az nagyon nem mindegy:)
2016. jan. 15. 20:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, mindenképp kipróbálom mind a kettőt és remélem sikerül megtalálni a nekem való sportot.:)
2016. jan. 15. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!