Tölcsérmellkassal hasprés?
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy ha hasprést végzek,ugy hogy nekem van egy enyhe tölcsérmellkasom akkor az összenyomodó gyakorlat miatt lehetséges hogy rosszabbodik?
Olyan választ kérnék aki ért hozzá vagy tapasztalatbol tud beszélni vagy esetleg őt is érdekelte ez és orvostol kérdezte meg.
Elörre is köszönöm!
A családban volt tölcsérmellkas.
Semmiféle sport se nem ront, se nem javít rajta. Az egyetlen, ami változtat, az a mütét, azt viszont megéri.
Első:
Igen tudom javitani sajnos csak műtéttel lehet.Viszont nekem minimális mértékü a deformitás és már volt műtéttel rossz tapasztalatom igy ha nem muszáj nem mennék neki még1-nek.Viszont nagyon vékony vagyok(174cm,56kg) aminek köszönhetően mégjobban szembetünő.Illetve izmos se nagyon vagyok amin mindenképp változtatnék mert a szép izomzat talán kicsit elvonja a figyelmet rola.De énse remélek változást viszont izmosan kicsit több lenne az önbizalmam is.
Utolsó:
Nem,nem fáj csak azért kérdeztem mert ha beszivom levegőt és kinyomom a mellkasom néha ropog a szegycsontnál és nemtudtam hogy amiatt van e.
Meg néha halkan ropog a szegycsontnál a hasprésnél ez baj?
nem értek hozzá, ha húzóckodással erősíted a hátizmod, lehet nem fog ropogni
próbálj ki mindent, tárogatás, fűrészelés, fekvőtámasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!