Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan fogytatok hasról?

Hosszúhajú kérdése:

Hogyan fogytatok hasról?

Figyelt kérdés
Tudom, nincs helyi zsírégetés. Konditerembe járok és kadiozom, meg a hasprések külön. Még mi van? Alhasra főleg.

2015. okt. 3. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szálkásító étrend.
2015. okt. 3. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Szálkásító étrend, heti 3x súlyzós edzés (hasazás nélkül) és amikor időm engedte futottam (5+ km-eket). 4 hónap alatt előjöttek a kockák. Akkor fogytam hasról amikor már minden máshonnan lement és még izomból is jó sok, de zsírból mégtöbb...
2015. okt. 3. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Alhasra az alábbi gyakorlatokat tudom ajánlani számodra, amikkel sikeresen le tudod égetni a nemkívánatos zsírt az alhasról.

Váltott lábemelés egyenes padon.

Ez a gyakorlat a hasizom alsó harmadát dolgoztatja meg, de a csípő izmai is beleszólnak a mozgásban.

A gyakorlatot a következő képen kell végrehajtani:

Feküdjél le háttal egy egyenes padra úgy, hogy a lábaid lógjanak le a pad végéről, a kezeddel kapaszkodjál meg a fejed mellett vagy a feneked alatt. Tartsd a lábaidat egyenesen kinyújtva a padlóval párhuzamosan.

Mozgás:

Emeld meg az egyik lábadat teljesen kinyújtva minél magasabbra, majd felváltva emeld a másik lábadat is miközben az előzőt enged lefelé (Ollózás)

Függő lábemelés vízszintes rúdon:

Kiinduló helyzet:

Nagyjából 75 cm fogásszéllességgel függeszkedj egy vízszintes rúdon.

A mozgás:

A lábaidat tartsd kinyújtva, és emeld azokat a padlóval párhuzamos helyzetnél magasabbra, majd enged vissza és ismételd a mozgást. 2x5-10 ismétléssel

Próbáld megakadályozni a test lengését.

Egy másik lehetőség, hogy hajlított térddel is végezheted a gyakorlatot az alhasra.

Húzd fel a térdedet a derekadhoz minden egyes ismétlésnél, közben a lábújaid végig mutassanak lefelé. ebből végez 2x5-10 ismétlést

Az emelést lassan kezd, kerüld a test bármilyen kismértékű lengését is.

Ezenkívül még ajánlani tudom a páros lábemelést hajlított térddel egyenes padon.

Ezenkívül hetente ajánlatos kardió edzést is végezni 2x20 percig.

Azonban azt hangsúlyozni szeretném, hogy nem a hasedzéssel fogod eltüntetni vagy leégetni az alhasról a nem kívánatos zsírt, hanem megfelelő diétával. Tehát minden attól függ, hogyan étkezel.

2015. okt. 3. 17:22
 4/4 A kérdező kommentje:

NAGYON köszönöm a leírt cuccokat 3!!!!!!!!!!!!!!!!

jó ötleteket adtál, érdemes volt leírnod!!!!!

1 és 2 nektek is köszi!!!!

2015. okt. 4. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!