HOgyan foggyak ugy hogy közbe nem veszitek az erőmből és a izmomból?
Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 15:48
1/8 anonim válasza:
Aludj egy jót és álmodj szépet.
2/8 A kérdező kommentje:
de vicces
2010. márc. 24. 17:33
3/8 anonim válasza:
Bocsi, de én nem tudom, de viszont szerintem ha edzessz azzal fogsz is és az erőd sem csökken söt még az izmod is nagyobb lessz.
De a kondi termet probáld ki.
Nekem sem ártana..xd
4/8 anonim válasza:
Attól függ hogy mire kell az erő...ezt azért leírhattad volna.de bármi is az a sport először is az étrendet kell kicsit megpiszkálni.a többiben nem tudok segíteni mert nem tudom mit sportolsz vagy mihez kell energia.
5/8 anonim válasza:
Térj át csirkerízsre és számold a kalóriát!
6/8 anonim válasza:
"de vicces"
Nem viccnek szántam, mert csak álmodban lehetséges. Bármilyen testépítőt megnézel, vagy tömegnövel, vagy szálkásít. Egyszerre lehetetlen. Vagy hízol (izomból és zsírból), vagy pedig fogysz (izomból és zsírból).
7/8 Krisz85 válasza:
egyszerű, Írj privit és megtudod!
8/8 anonim válasza:
Szerintem lehet úgy fogyni, hogy csak kevés izmot vesztesz, vagy nem mindenhonnan veszted az izmokat. Pl. kalória diéta+
fekvőtámasz, felülés, edzés, ahol szeretnéd, hogy maradjon is izmod. De ez emberpróbáló ám, és ne lepődj meg, ha néha összeesel:) Ha ilyenbe vágnál, érdemes szőlőcukrokat magadnál tartani szükség esetére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!