Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki kezd még januártól edzeni,...

Ki kezd még januártól edzeni, sportosabban élni?

Figyelt kérdés
Mi visz rá? Elégedetlen vagy az alakoddal, vagy az erőnléteddel? Kíváncsi vagyok a motivációkra :) Edzővel tervezed elkezdeni, vagy anélkül? Milyen mozgásformát tervezel? Tartasz valamitől (hogy kinéznek, kigúnyolnak, ügyetlen leszel...)?

2015. dec. 18. 08:29
1 2 3 4 5
 21/41 Cortez70 ***** válasza:
0%
Milyen jól ismersz. Már felfújt is vagyok. Azt hogyan kell? Szoktam kompresszorral reggelente, de hamar leeresztek. Gondoltam, hogy csak arc van, kinézet meg sehol. Neten mindenki kemény.:)
2015. dec. 18. 10:25
 22/41 A kérdező kommentje:
Ti nagyon buta, felületes emberek vagytok. Rossz lehet nekte :)
2015. dec. 18. 10:45
 23/41 Andi80018 ***** válasza:
32%
Igen, rossz. Annyira, hogy rögtön le is megyek a terembe, bár eléggé félek, hogy kigúnyolnak az olyan erőemelők, mint Te is vagy.... :-) Puszi, további kellemes közvélemény kutatást!
2015. dec. 18. 10:48
 24/41 A kérdező kommentje:
Helyes, mindenkinek jobb lesz! Jó edzést (nézegesd magad sokat a tükörben!)
2015. dec. 18. 10:50
 25/41 anonim ***** válasza:
48%

Jaj gyerekek, ne ez legyen már a hitelesség nívója, hogy ki mennyit nyom ki. Soha életemben nem foglalkoztam komolyabban testépítéssel, de 115-t még én is kinyomok fekve. Ez a szájkarate meg így is úgy is fölösleges, ha levesszük a monitort meg az internetet, semmi sem marad utána csak üres szavak.

A sporthoz egyetlen motiváció létezik, ha valaki fejlődni akar. Mindegy, hogy újévkor vagy húsvétkor határozod el magad, ha kitartó vagy nem hagyod abba 1 hónap után, ha nem akkor meg mindegy hogy újévi vagy nem újévi a fogadalom.

2015. dec. 18. 10:55
 26/41 anonim válasza:
72%

Nem hiszek ebben, hogy új év új élet. Ha eddig lusta voltam akkor ezután is az leszek, nem fog egy nap fordítani semmin sem.

Ha valaki le akar fogyni akkor nem január 1 miatt fogja elkezdeni.

2015. dec. 18. 11:12
 27/41 Cortez70 ***** válasza:
52%
Én màr le is edzettem. Ja, most jut eszembe, hogy még nincs elseje. Na mindegy, ezt elcsesztem. ;)
2015. dec. 18. 12:17
 28/41 Veress Sándor válasza:
100%

hihetetlen, hogy milyen a stílus

Emberek, miért kell veszekedni?

Én is járok egy zuglói terembe, nem újévi fogadalom, de ha ez kell, hogy változtass, akkor hajrá!

2015. dec. 18. 15:37
 29/41 Cortez70 ***** válasza:
Ez van. Aki beugat az ezt kapja. Normáli kérdezőkkel nagyon kedves vagyok. Ennyi.
2015. dec. 18. 17:42
 30/41 A kérdező kommentje:
Magadat minősítetted. Én normális kérdéseket tettem fel, te meg elkezdtél kéretlenül okoskodni - nem a kérdésekre válaszolva :) Üdv, a legjobbakat.
2015. dec. 18. 17:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!