Ha januártól elkezdenék 30-40 percet szobabiciklizni és tornázni+ heti 7-szer sulis tesi+figyelek arra hogy milyen ételeket fogyasztok, akkor kb. mikorra tudok 10-15 kg-ot fogyni?
Figyelt kérdés
Májustól ha jobb idő lesz heti 3-szor szeretnék majd eljárni futni is.2014. dec. 20. 21:31
1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi az kimaradt, hogy tudom nem egézséges ilyen fiatalon "fogyókúrázni" ezt én inkább életmódváltásnak nevezném. 13/l
2014. dec. 20. 21:33
2/11 anonim válasza:
A "fogyokura" szót felejtsd el örökre. Életmodvaltas.
Es igen,tudsz fogyni..
3/11 anonim válasza:
hany kilo vagy es milyen magas?
4/11 A kérdező kommentje:
168cm 70kg tudom hogy nagyon sok ezért szeretném végigcsinálni.
2014. dec. 21. 10:47
5/11 anonim válasza:
igazából... az nem is sok :)) a normális testsúlyhoz még pontosan 2 kilót kellene leadnod... :) egyébként hajrá, így tuti leadsz pár kilót, de szerintem nincs szükség mínusz 15 kilóra! :)
6/11 anonim válasza:
Ne írogass hülyesegeket utolsó.
7/11 anonim válasza:
Csak simán egyél kevesebbet :) Nekem úgy 1 hét alatt sikerült 2+ kilótól megszabadulnom. Igaz, én alig ettem egész nap, de csak mert nem kívántam, nem szándékosan fogytam :)
8/11 Csiß válasza:
Arra ügyelj,hogy zsírból fogyj és ne 2 kiló izmot falass fel a szervezeteddel hetente mint a 7-es válaszoló..Nem kell heti 2 kilót fogyni.Egyél normális kaját és mozogj legalább heti 4x 30 percet.Aerob kocogás lenne a legjobb minden másnap,közte pedig valami súlyzós edzés az izomzat megörzésére.
9/11 A kérdező kommentje:
OKé köszönöm szépen a válaszokat! :)
2014. dec. 23. 22:52
10/11 anonim válasza:
Ha elhagyod a cukros dolgokat, és mozogsz is mellé, biztosan lemegy az a pár kiló plusz.
Én a cukros dolgok elhagyásával valamint a napi szénhidrát csökkentésével 12 kilót fogytam. Persze mozogtam is mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!