Ki kezd még januártól edzeni, sportosabban élni?
Figyelt kérdés
Mi visz rá? Elégedetlen vagy az alakoddal, vagy az erőnléteddel? Kíváncsi vagyok a motivációkra :) Edzővel tervezed elkezdeni, vagy anélkül? Milyen mozgásformát tervezel? Tartasz valamitől (hogy kinéznek, kigúnyolnak, ügyetlen leszel...)?2015. dec. 18. 08:29
11/41 A kérdező kommentje:
Tovàbbra sem nektek szól a kérdés ;) de köszi az altivitàst.
2015. dec. 18. 09:48
12/41 Cortez70 válasza:
Arra válaszolunk amire akarunk. Letojom, hogy te mire ès kitől vàrsz nyalizós válaszokat kisgyerek. Èlőben rám sem mernél nézni, nemhogy beugatni. Neten nagy az arcuk a kis gyokereknek. Menj edzeni ha akarsz kisgyerek ne itt vinnyogjàl.
13/41 A kérdező kommentje:
Vàlaszolni csak kérdésre lehet - tőled meg seki nem kérdezett. És ezek szerint tényleg nincs làbad ha így hisztizel :)
2015. dec. 18. 10:03
14/41 A kérdező kommentje:
Nyalizos valaszt se varok. Ha elolvasod a kerdeseket, talan vilagossag gyulik csopp kis agyadban.
2015. dec. 18. 10:06
16/41 A kérdező kommentje:
200 kgot huzok fel, 150be guggolok es 120at nyomok fekve. Kicsi se vagyok. 5 eve tolom. Egy serules miatt volt most kihagyasom - januarban kezdem vegre ujra. Hidd el, rad mernek nezni ;)
2015. dec. 18. 10:11
17/41 Cortez70 válasza:
És ez mióta olyan nagy súly kisgyerek? 120 fekve, meg 150 gugi. Az pont lófütyi. De azért dobhatsz egy képet öcsi. nyugi, ha nagyobb vagy akkor azt el fogom ismerni. Őszinte gyerek vagyok.:)
18/41 A kérdező kommentje:
Kit erdekel, h ki mekkora? Csak teged. Mert kicsi a farkad gondolom. Nem vagyok kezdo, ennyi a lenyeg. Es nm felek a felfujt gyokerektol. Puszi
2015. dec. 18. 10:21
19/41 Andi80018 válasza:
Naaaa, mik derülnek ki? :-) Kierőszakoltuk belőle a súlyokat!
20/41 Andi80018 válasza:
Az a baj Cicuka, hogy nem tudod, kinek magyarázol hülyeségeket, illetve hogy fingod sincs erről a sportról. Szerintem nem baj, ha továbbra is otthon maradsz inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!