Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hány kg-os súlyzókkal tornázza...

Hány kg-os súlyzókkal tornázzak combra, karra?

Figyelt kérdés
168 cm vagyok és 74 kiló. Fogyni szeretnék és bele is kezdtem az edzésbe, jelenleg 13 kilós vasrúddal (bocsi, a pontos nevét nem tudom) guggolok, 15 kg-on használom a comb hajlító gépet, a comb távolítót és közelítőt is. A kérdésem az lenne, hogy ez nem sok? Szokásos felvetés: nem szeretnék izmos, vaskos lábakat. Igen, tudom, hogy ahhoz, hogy izom legyen először a párnácskáknak kell eltűnnie mert nem úgy van az, hogy egyből izom, de azért félek attól, hogy idővel nem tónusos-vékony-kissé szálkás hanem vaskos combokat kapok. Tehát szerintetek ahhoz ez pont jó, vagy kisebbre kéne cserélni? Valamint a bicepsz-tricepszre 2,5-3 kg-os súlyokat használok, bár ezt nem érzem soknak, de azért erre is kíváncsi lennék, hogy jó-e. :) Igen, tudom, hogy diéta is kell mellé, és természetesen kardiozok is! :)

2015. dec. 11. 01:00
 1/2 Cortez70 ***** válasza:

Akkora súlyok kellenek, amivel éppen megy szabályosan a 10-12 ismétlés. Nem könnyű ám izmos lábakat varázsolni, nem másnapra leszel izmos. Nem fog rád ugrani 10 kg izom és jajj, de vastag lábam lett reggelre. Ez egy nagyon hosszú folyamat és ha esetleg vastagnak is látod már, akkor visszaveszel a terhelésből és szépen el tud fogyni az izom.

MEg naturálban sosem leszel túl izmos, még egy férfi se, hát még egy nő, aki kb 1/25 annyi tesztót termel. Gondolom nő vagy.

2015. dec. 11. 05:28
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom csaj vagy, hogy ennyire félsz a vaskosságtól... Mivel alig van tesztoszteron a szervezetedben, gyógyszeres kezelés nélkül esélytelen, hogy valaha bármitől vaskos izomzatod legyen.
2015. dec. 11. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!