Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik Karate stílus a legjobb...

Melyik Karate stílus a legjobb és a legveszélyesebb?

Figyelt kérdés

Ha lehet olyanok véleményét szeretném hallgatni akik értenek hozzá és nem olyanokét akik azzal jönnek, hogy a K1-ben nem látni Karatést meg hogy a Rocky filémben a Rocky mindenkit szétütött a box-tudásával és hasonlók, hanem akikben van tapasztalat. Akik csinálják és már harcoltak vele akár az utcán akár sokat sparringolnak más stílusokkal.

- Shotokan

- Shito-ryu

- Wado-ryu

- Goju-ryu

- Kyokushin

- Ashihara

2015. dec. 9. 17:21
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

Szörnyűséges.

Akkor az emberek azt nézik amin elalszanak kb.

Az izgalmas résznél jön a szemét bíró.

Nemhogy kivágnák a harcosok a bírót mint a filmekben.

:DD

2015. dec. 11. 13:23
 32/49 Glacierous ***** válasza:
68%
Hát nem tudom,qmikor én karatéztam és lementem bokszedzésre,hozzáérni alig bírtam a bokszolóhoz,nemhogy még valami tiltott technikát alkalmazni.A karatés kéztechnika és védekezés kb.semmit sem ér.A rúgások azért jók
2015. dec. 11. 13:41
 33/49 A kérdező kommentje:

Akkor minek tanítják ha semmit nem ér?

Bár gondolom ha egy ütéshez előbb az egyik kezed előre kell tenni, a másikat be kell állítani a csípőhöz és onnan kell indítani akkor tényleg semmit nem ér mert sok idő elmegy a macerára.

2015. dec. 11. 13:47
 34/49 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ügyesen gondolkozol kérdező..., de egy karatés épp ezért nem fog ütésváltásba keveredni egy boxolóval a ringben. A boxoló is az első combosig fog szökdécselni. Ha nem találod "izginek" az mma meccseket, akkor vegyél részt rajtuk, hidd el egyből izgibb lesz, majd nézem a tvből, hogy hogyan szidod a bírót, mert szétválasztott az ellenfeledtől, aki épp ájulásig vert volna ;)
2015. dec. 11. 14:53
 35/49 A kérdező kommentje:

Akár tetszik akár nem kedves Honvéd attól ég igazam van.

Amikor ezerrel nekimennek egymással a résztvevők abban a pillanatban a legizgalmasabb a meccs. Addig csak adok-kapok van. Ennyi erővel meg sakkmeccset is nézhetne az ember nemde?

Én semmi pénzért nem K1-eznék vagy MMA-znék.

Túl sok a szabály, pontokra megy az egész.

A múltkori Muay Thai meccsen is az győzött akinek nagyobb volt az állóképessége. Nem az aki gyors volt és erős. A valóságban a gyorsabb és az erősebb győzött volna. Mert hát a valóságban nincs 12 menetre elhúzott harc. Ezért nem veszem kb semmibe ezeket a mai, modern harcokat. A ringben az állóképesség döntött nem az erő vagy a gyorsaság.

2015. dec. 11. 15:02
 36/49 anonim ***** válasza:
93%
Ha ekkora császár vagy, akkor irány a ketrec, mutasd meg a sok agyatlan mmasnak, hogy hogy is kell csinálni :D. Pont az mma az, ahol nem mond álljt a bíró, csak ha ko van. Én neked szurkolok kedves Kérdező, pénzt azért nem teszek rád de hajrá ;)
2015. dec. 11. 15:43
 37/49 aikiboxer ***** válasza:
39%
Az állóképesség is a harcképességhez tartozik, mellesleg ez a karatéban sincs másképp...
2015. dec. 11. 16:42
 38/49 A kérdező kommentje:

Igazad van Aikiboxer.

Az állóképesség is oda tartozik.

A következő meg legyen az, hogy élőben is 1 óráig tart egy bunyó és 12 menetes...

2015. dec. 11. 16:50
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
Egy mma versenyző az utcán ugyanúgy felkap, hozzá vág a betonhoz, és szétsorozza a fejedet mint a ketrecben. Az mma az egyik legkorrektebb szabályrendszer 2015ben. Nem tudok róla hogy 12 menet lenne.
2015. dec. 11. 17:49
 40/49 aikiboxer ***** válasza:
73%
Az állóképesség nem feltétlenül 12 menetre vonatkozik. Ha óriási a stressz és az életedért küzdesz, rosszabb esetben több ember ellen, akkor pár percet kibírni is iszonyatos állóképességet igényel. Boxon a kezdők vagy edzetlenek 30 mp alatt halnak meg a ringben.
2015. dec. 11. 18:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!