Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kezdésnek milyen AirSoft-ot...

DJHardcraft kérdése:

Kezdésnek milyen AirSoft-ot ajánlotok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Gondolgozok egy AirSoft vételén, de nem tudom, hogy milyen lenne jó kezdésre. Én gondoltam, néztem már egy JG SD6-os MP5-t, meg egy CM.028-as AK47-t, de nem tudom, hogy melyik lenne jobb. Vagy, hogy ilyen kéne-e kezdésnek. A válaszokat előre is köszi. Linkek: MP5: [link] AK47: [link]

#fegyver #Airsoft #kezdés #Airsoft kezdés
2015. nov. 29. 19:52
 1/9 anonim ***** válasza:
AK-47, vagy pedig G36C. Hogy miért? Mert 30.000-ért találsz egy jót és később nagyon lehet őket fejleszteni pontosság, tűzerő és felszereltség terén is. Viszont, amit semmiképpen ne vegyél, azok az amerikai M-széria (azaz M16, M4A1, M4A3, Colt M4 és így tovább).
2015. nov. 29. 19:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, megnézem ezeket, de mi a baj az M szériával? Én jókat hallottam róluk.. :)
2015. nov. 29. 20:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Az M-széria az airsoftban majdnem olyan, mint a valóságban, azaz eléggé megbízhatatlanok. :D Szóval ismerősöm nagyobb airsoftos, mint én, benne is van egy nagyobb csapatban, mindenki szidja az M-szériát, mert egyszerűen volt olyan, hogy szétrobbant a gyerek kezében játék közben. Meg lelőtte a csövét, mikor meghúzta a ravaszt, felhúzáskor a kezében maradt a fél fegyver, pici víz ráesett és ennyi volt, megütődött és kancsó, úgyhogy igen. Biztos vannak kivételek, melyek jók, de 90%, hogy rosszat fogsz ki, viszont egy AK-47-nél, vagy egy G36C-nél nincsen jobb. :D Ráadásul a G36C-ben az a jó, hogy a tust be lehet hajlítani, így kicsi lesz, mint egy MP5, de a fegyver mégis akkorát üt, mint az AK-47. Szóval nagyon király, arról is csak jót hallottam, de a jó öreg Kalasnyikovról sem mond rosszat senki. :D
2015. nov. 29. 22:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a választ. Így jobban átgondolom, hogy milyet vegyek. :)
2015. nov. 30. 06:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szétrobbant meg lelőtte a csövét? Hogy a fenébe? Az M4 külső csövet egy 18-as menet tartja a helyén, a belsőt meg egy "patkó". És hogy robbant szét? Az airsoftban egyedül az akkumulátor ami robbanhat, egyszerűen nincs benne akkora nyomás hogy az bármit (még a műanyagot és a spiátert sem) szétvigye. A többit meg pláne nem értem. Ennek nagyon kamu szaga van.

Az összes airsoftban, pisztolytól a géppuskáig, AK-tól az M4-en és a PKM-en át, az M249-ig teljesen ugyanazok az alkatrészek találhatóak az ÖSSZESBEN. Annyi a különbség hogy másként és/vagy más méretű alkatrészek vannak benne és erre más burkolatot húztak. Amik számottevő különbségek az a külső és a belső anyaghasználat, illetve a szervizelés minősége.

Egy M4 airsoft (V2 gearbox) és egy AK airsoft (V3 gearbox) közt tudod hogy mi a különbség szerkezettanilag? Az, hogy az AK-ban a motor közvetlenül a gearboxhoz van csavarozva két csavarral, amíg az M4-ben a markolatban van rögzítve a motor. Illetve a tűzváltópanelt az M4-nél közvetlenül a tűznemváltóval kapcsolod, az AK-nál pedig egy fogaskerekes/fogasléces rendszeren keresztül. Ennyi. Ettől miért lenne egyik-másik megbízhatatlanabb/megbízhatóbb amikor tök ugyanaz?

Kérdezőnek: Ezek közül a CM 0.28-at (AK-47) javaslom, illetve bár nincs benne a felsorolásodban, de vethetsz egy pillantást a CM 0.31-re is. (AK-74) Egy kicsit drágább a CM 0.28-nál, de vastagabb műanyagot használtak, így eséskor nehezebben fog törni. Illetve szintén nincs benne a felsorolásba, de még vethetsz egy pillantást a CM 0.32-re is (M14). Véleményem szerint az egyik legjobb ár-érték arányú airsoft. Meglepően jó anyagokat használnak benne és iszonyatosan precíz a hop-up szerkezete, nagyon pontosan állítható. Szélcsendes időben 50-60 métert is át tudsz lőni a gyári 340 FPS erejével. A hátránya hogy marha hosszú, majd 1 méteres dióverő a kisebb (socom változat) és 1 méter felett van a normál változata.

A JG márkát az alsó kategóriában nem ajánlom. Iszonyat rossz minőségű anyagokat használnak benne. Szereléskor egy kész rémálom és lehet tippelni hogy mikor melyik csavart töröd bele/téped el a menetét. Ha meg ráesel akkor garantált a törés. A JG G36 még egész jó airsoft lenne, (ennek is nagyon jó a hop-up rendszere) de ezt sem tudom nyugodt szívvel ajánlani a gané anyaghasználat miatt. (Ha G36 akkor inkább az SRC márka)

2015. nov. 30. 11:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Amit az utóbbi napokban nagyon kiszemeltem magamnak az a cm.507 ris m4 ( [link] Szerintem nagyon jó árban van, jó az fps száma, a tár kapacitása, stb. nekem nagyon tetszik. De megnézem a többit is. Az a helyzet, hogy én jobban hajlok az M4 felé, az jobban tetszik kicsit mint az AK...
2015. dec. 2. 06:53
 7/9 without válasza:
cm.032 valóban nagyon jóra sikerült az airsoftok között az egyik legjobban állítható hop up-al rendelkezik és nem is hajlamos az el állítódásra (0.20as BB-vel) nekem 400fps felett mértek egészen pontosan 400fps-415fps között szoktak mérni remek fegyver főleg olyan játékosoknak való akik nem a fél hi-cap tárral szednek ki egy embert hanem beérik pár lövéssel is egészen pontosan,a cm032 egészen pontosan 1127mm a cm032A pedig valamivel nem sokkal rövidebb csak 930mm körül van viszont a rövidebb előnye h gyárilag a műanyagot néhol csúszást megakadályozó redős felülettel látták el illetve van egy rövidke kis szerelék sín rajta, a cm032-ön nincs semmilyen szerelék sín külön kell hozzá venni, a cyma ak-i valóban szintén nagyon jól sikerültek nekem is volt hozzá szerencsém és kitűnően üzemelt
2015. dec. 8. 22:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is segitettek a valaszok. Koszi!
2016. jan. 27. 15:03
 9/9 csövi ;) válasza:

Sziasztok, nekem mondták, hogy az smg kategória az airsoftba nem jó, inkább m4 ak... Stb

Viszont én egy Replica Warrior W5SD6 JG-t vennék. Mondták, hogy nem lehet alkatrészt kapni hozzá és, hogy nem tart fém és abs összetétel mind kb mindegyik. Tanácsokat/ ötleteket elgogafok 😁

márc. 16. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!