Kezdésnek milyen AirSoft-ot ajánlotok?
Szétrobbant meg lelőtte a csövét? Hogy a fenébe? Az M4 külső csövet egy 18-as menet tartja a helyén, a belsőt meg egy "patkó". És hogy robbant szét? Az airsoftban egyedül az akkumulátor ami robbanhat, egyszerűen nincs benne akkora nyomás hogy az bármit (még a műanyagot és a spiátert sem) szétvigye. A többit meg pláne nem értem. Ennek nagyon kamu szaga van.
Az összes airsoftban, pisztolytól a géppuskáig, AK-tól az M4-en és a PKM-en át, az M249-ig teljesen ugyanazok az alkatrészek találhatóak az ÖSSZESBEN. Annyi a különbség hogy másként és/vagy más méretű alkatrészek vannak benne és erre más burkolatot húztak. Amik számottevő különbségek az a külső és a belső anyaghasználat, illetve a szervizelés minősége.
Egy M4 airsoft (V2 gearbox) és egy AK airsoft (V3 gearbox) közt tudod hogy mi a különbség szerkezettanilag? Az, hogy az AK-ban a motor közvetlenül a gearboxhoz van csavarozva két csavarral, amíg az M4-ben a markolatban van rögzítve a motor. Illetve a tűzváltópanelt az M4-nél közvetlenül a tűznemváltóval kapcsolod, az AK-nál pedig egy fogaskerekes/fogasléces rendszeren keresztül. Ennyi. Ettől miért lenne egyik-másik megbízhatatlanabb/megbízhatóbb amikor tök ugyanaz?
Kérdezőnek: Ezek közül a CM 0.28-at (AK-47) javaslom, illetve bár nincs benne a felsorolásodban, de vethetsz egy pillantást a CM 0.31-re is. (AK-74) Egy kicsit drágább a CM 0.28-nál, de vastagabb műanyagot használtak, így eséskor nehezebben fog törni. Illetve szintén nincs benne a felsorolásba, de még vethetsz egy pillantást a CM 0.32-re is (M14). Véleményem szerint az egyik legjobb ár-érték arányú airsoft. Meglepően jó anyagokat használnak benne és iszonyatosan precíz a hop-up szerkezete, nagyon pontosan állítható. Szélcsendes időben 50-60 métert is át tudsz lőni a gyári 340 FPS erejével. A hátránya hogy marha hosszú, majd 1 méteres dióverő a kisebb (socom változat) és 1 méter felett van a normál változata.
A JG márkát az alsó kategóriában nem ajánlom. Iszonyat rossz minőségű anyagokat használnak benne. Szereléskor egy kész rémálom és lehet tippelni hogy mikor melyik csavart töröd bele/téped el a menetét. Ha meg ráesel akkor garantált a törés. A JG G36 még egész jó airsoft lenne, (ennek is nagyon jó a hop-up rendszere) de ezt sem tudom nyugodt szívvel ajánlani a gané anyaghasználat miatt. (Ha G36 akkor inkább az SRC márka)
Sziasztok, nekem mondták, hogy az smg kategória az airsoftba nem jó, inkább m4 ak... Stb
Viszont én egy Replica Warrior W5SD6 JG-t vennék. Mondták, hogy nem lehet alkatrészt kapni hozzá és, hogy nem tart fém és abs összetétel mind kb mindegyik. Tanácsokat/ ötleteket elgogafok 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!