Egy héten hány pihenőnapot tartsak? FONTOS
Figyelt kérdés
18 hónapja edzek (15 hónap teremben 3 hónapja otthon + előtte nyomtam otthon fekvőtámaszt felülést de akkor még nemsokat tudtam erről a sportról) eleinte ugy edzetem hogy heti 3 ba majd 4-5 tavaj nyár végére 6-7 aztán jött a suli és megint 3-4 néha 5 miota otthon edzek megint heti 7 nap és ugy hallottam h ha nem pihenek kihajtom az összes magnéziumot a szervezetemből és tönkremegyek. Hozzáteszem izomcsoportokat egy héten egyszer edzem,alkarra edzek 3x és vállra még 2x tehát pl a mell, hát, bicepsz, has pont egy hetet pihen. És az a probémám van hogy pl egy melledzés után mást már nemtudok megcsinálni mert kifáradok (3 gyakorlatot csinálok de azt nagyon keményen)2010. márc. 21. 15:15
1/5 anonim válasza:
Hát én 2 és fél éve nyomom itthon!Én úgy csinálom h hétfő mell bicepsz, szerda hát váll tricepsz, péntek láb vádli!Felüléssel nem tom hogy állsz, én azt heti 4x nyomom!Ez hivatalos szal ha betartod akkor eleget pihennek az izmaid!
2/5 A kérdező kommentje:
ehhez hasonlo lesz amit most kezdek, de a hát váll tricepsz nem menne nekem
2010. márc. 22. 15:04
3/5 anonim válasza:
Ne edzél sokat!heti 3 elég!Legalábbis mellre hátra vállra karra egy héten egyszer!Mert az izom akkor nő, mikor pihen!Szal ha egyhéten többször nyomod, akkor nem pihen eleget és visszafele sül el a dolog!!!Én a hasazást csinálom majd mindennap, az nem baj!
4/5 anonim válasza:
hát váll tricepsz nekem se menne,ha heti 3 alkalom van csak edzeni akkor:
mell-hát láb vádli váll bic tric
szerintem jobb 4 na edzeni
mell bic - hát(minden ami hátul van,trapézoizom)
váll-tric,láb vádli
5/5 A kérdező kommentje:
nem jó a hát láb együtt mert 2 nagyizomcsoport de én összevonom amugy nekem is ilyen
2010. ápr. 1. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!