Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen gyakran tartsak pihenőn...

Milyen gyakran tartsak pihenőnapot?

Figyelt kérdés

Minden nap szobabiciklizek 1 órát de zsírégető tartományban, ezért alig fáradok el. Továbbá csinálok 100 felülést minden nap de ez se fáraszt ki, mert 600-700-at tudnék. Meg még csinálok 10-20 fekvőtámaszt, ez már egy kicsit fárasztő mert egyszerre 10-et tudok, utána pihenek 1 percet és megint 10-et... így összesen tudnék kb. 60-at, ezért csinálok csak 1 vagy 2 sorozatot.

Heti 1 pihenőnap elég? Mert nekem nem lenne szükségem pihenőnapra, de olvastam valahol hogy hetente legalább 1 legyen. Ezért szeretném tudni, hogy elég-e az 1 pihenőnap ilyen edzések mellett?

2010. dec. 26. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
1 pihenőnap elég és kell is.A többin mehet reggel-este az 1 óra bicaj.
2010. dec. 26. 20:46
 2/5 anonim ***** válasza:
felülésből nyugodtan csinálhatsz 3000et is, csak árt és hasznát sem veszed...
2010. dec. 26. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért ártana a felülés???
2010. dec. 26. 20:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert szétcseszi a derekat és nem terheli túlzottan a hasizmot.Arra hasprés és lábemelés az igazi.
2010. dec. 26. 21:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Jaaa értem!Igen így már ezt én is tudtam,csak a hasprést is felülésnek szoktam nevezni,holott látom nem elég pontos ez így és félreértést okozhat!
2010. dec. 26. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!