Lenyomjam az edzést vagy inkább tartsak pihit?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam egy szkander versenyen meg az erősember versenyen a 320 kilós traktorkerékbhe beleborítottam olyan 15-20 at arra akartam igazából nevezni a de a térdem miatt még nem tudtam .A gond az h. ma lenne mell kar edzésem és a bicepszembe kegyetlen izomláz van sztetek ha ráedzek a erre 4 bicó gyakszival akkor attól visszafejlődök??2011. szept. 26. 10:47
1/1 anonim válasza:
szerintem nem fejlődsz vissza. más azért az edzésed, és egy ilyen verseny. de a pihentetés sem hülyeség, eleve fájó karral hogy fogsz normálisan edzeni?
én azt nézném mennyire sza.r az izomláz, és ha tényleg komoly, akkor pihi, nem gond az sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!