Milyen eredményt várhatok?
Figyelt kérdés
Milyen eredményt várhatok, ha naponta 2 órát aerobikozom DE annyit eszek amennyit akarok és AZT amit akarok, tehát határok nélkül ? Lány vagyok, 160 centi 60 kiló
Én azt szeretném, hogy fitté válljak, valyon ez lesz az eredmény ? Étkezési szempontból nem szeretek határokat szabni, ezért nem vagyok biztos, hogy az a 2 óra aerobik hatásos lenne szabad kajálás mellett..... válaszoljatok lécci
2010. márc. 18. 13:33
1/2 anonim válasza:
szar kaja mellet nincs eredmény,az vagy amit megeszel mondás most is érvényes
2/2 anonim válasza:
egészen biztos h ha edzel de annyit és úgy eszel amennyit akarsz akkor csak annyit érhetsz el h lassabban fogsz hízni.az edzés elengedhetetlen feltétele a táplálkozás.
naponta 3x étkezz gyümölcsöt zöldséget de hat után semmit.vagy vmi ultrakönnyűt pl kivit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!