Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mennyi idő múlva várhatok...

Mennyi idő múlva várhatok eredményt és milyet?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem rég kezdtem el úszni rendszeresen. (Ez nagyjából azt jelenti, hogy naponta, de kétnaponta mindenképpen úszok 1-2 kilométert kilométert) Megpróbálok odafigyelni a helyes technikára minden nemben, és próbálok nem sokat pihenni a távok között. A kérdésem az lenne, hogy ezen feltételek mellett mennyi idő múlva tapasztalhatok állóképességbeli, illetve fizikális változásokat magamon? Nem várok csodát, tudom, hogy nem leszek egy Cseh Laci jövőhétre, csak tudni szeretném, hogy ilyen tempóban mikorra lesz ennek "gyümölcse"?
2009. júl. 27. 19:40
 1/4 anonim válasza:

Én 1 hónapja csinálom ugyan ezt, bár én jó 4-5 kilométert úszok naponta, megállás nélkül 1 huzamban :)

Na már most én nem látok magamon eredményt :(

Tehát több mint 1 hónap, biztosan. A nagy úszók általában hónapokig csinálják, mire formába jönnek, na meg mire lehet látni valami eredményt.

remélem tudtam segíteni =)

2009. aug. 1. 23:25
 2/4 anonim válasza:
Nyugodjatok meg fél év mulva ha a több mozgástol nem esztek többet,akkor nagyobb lessz a nadrág és kisebb az ing. hali
2009. aug. 5. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:

De azért, ha egyben ússzátok le, nem olyan hatásos mintha pl. "iramot" úsznátok, pl 8x100m gyors, és 1:30:00-kra indultok.

Én versenyúszó vagyok, edzésen ilyen iramokat úszunk, de lehet variálni az ismétlésszámot, a távot és az időt is.

2009. aug. 10. 21:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Na ezt az utolsó kommentet nem kifejezetten értem:) Én általában 1 kilométert úszok le egyhuzamban, egyelőre csak mell. 20-22 perc alatt van meg az 1000 méter. (Ez kb 35 percről már egy javított eredmény:))
2009. aug. 11. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!