Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha elhagyom a tésztaféléket...

Ha elhagyom a tésztaféléket milyen eredményt várhatok?

Figyelt kérdés

Nem diétára gondoltam, hanem életmódváltoztatásra ! Úgy gondoltam, hogy elhagynám a tésztaféléket TELJESEN ( kenyér, müzli, makaróni, tészta, süti, krumpli ) egyszóval minden ami ebbe a kategóriába tartozik

És marad csak a hús, a zöldség és a gyümölcs, illetve időnként a jó olajok, pl. a magvak, dió, stb.

Persze ezen kivül SEMMI édesség, cukros üditő, meg ami még ide tartozik

Emellett napi 2 óra sport

Na mit szóltok, milyen eredményt várhatok ? Lány vagyok, 160 centi és 62 kiló

Persze fogyni szeretnék, de amiután lefogytam azután is tartanám ezt az életmódot

2010. ápr. 4. 11:49
 1/2 anonim válasza:
100%

Én hasonló módon fogytam heti 3kilót- persze előtte pont a 'tiltott ételeket' ettem jórészt,gondolom ezért 3 kg ha normális adagokat eszel.

Napi 2 óra sport ....ha nem vagy sportoló ,akkor sok. 1 pihenőnap, 1 edzés, 1 pihenőnap,stb -ez így normális. Ha inkább fogyni és formásodni szeretnél,akkor napi 30-45 perc torna a jobb. Napi 2 órától izmosodni fogsz-pláne ilyen fehérjedús étrenddel- és nem fogsz vékonyabbnak tűnni,sőőőőőt....

Életmódként ezt az étrendet nagyon nem ajánlanám. Egy darabig bírod, de utána meg fogod kívánni a tiltott ételeket.

Az édességet,sütit, cukros dolgokat nem baj ha elhagyod-vannak egészséges nasik is.

kenyér ,tészta : teljes kiőrlésű lisztből még jót is tesz a szervezetednek, nem szabad kihagyni hosszútávon!

A nem cukros, hanem a valódi müzli és a krumpli jó dolgok, lehet enni őket mértékkel.

A jó módszer,hogy főleg ezeket eszed:hús, zöldség,tejtermékek

kis adagokban ezeket is:kenyér, tészta, krumpli ,rizs

ritkán(heti 3-4 alkalom):müzli,gyümölcs (a cukortartalma miatt)

2010. ápr. 4. 13:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Szükség van valamennyi szénhidrátra is, különben éhen halsz, és nem bírod tartani a diétát. Reggelire egyél teljes kiörl. kenyeret. Kell tejtermék is.

Egyébként jó.

Ha minden nap sportolsz, szerintem elég napi 1 óra is. A napi 2-vel az a gond, hogy iszonyú sok időt elvesz, egy idő után nem fogod csinálni, egyre több napot hagysz ki. Inkább kevesebbet csinálj vagy ritkábban, de bírd hosszú távon.

Első hozzászólónak:

A nem cukros-aszal gyümölcsös müzlit akár minden nap lehet enni, reggelire, a rostok miatt. Gyümölcsöt pedig minden nap KELL enni, csak nem mindegy, mit és mennyit. Banán, szőlő nem jó, nagyon magas a cukortartalma. De almát miért ne ehetne minden nap???

Krumpli csak főzve ajánlott (zsír nélül, de úgy meg ugye nem túl jó), max. héjában sütve sütőben. Akkor sem sok. A rizsnek magas a szénhidráttartalma, ha már mindenképp ragaszkodsz hozzá, legalább barna rizst egyél. Ugyanannyira hízlal, csak egészségesebb.

2010. ápr. 4. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!