Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen gyorsan várhatok...

Milyen gyorsan várhatok eredményt (látszódik is nem csak kg vesztés)? Adataim lent

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok 1 nap 30 perc szobabicikli utána rögtön kb 50 perc futás másnap(pihenőnapok)1 óra szobabicikli 167 cm/52 kg vagyok de a fenekemen combomon van felesleg(rosszul oszlik el a zsír)reggel natúr teljeskiörlésű gabonapelyhet eszek tejjel(ez amit nem bírok elhagyni) 10óraira gyümi ebédre csirkemell általában v hal uzsira gyümi vacsira párolt zöldség
2010. márc. 25. 18:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez sose fog látszódni. Az 52kg nagyon is jó (sőt valszeg a BMI-d már alultáplált, vagyis túlsoványnak itélne). Ha rossz a zsíreloszlás és nem súlyt akars fogyni akkor azt ne fogyóval vagy edzéssel csináld (kivétel has bár ott is lehet letornázhatatlan zsírréteg). Azt inkább kozmetikussal vagy masszőrrel "szedes" le (vannak ilyen vákumos kezelések, súlyt alig fogsz vesztei de az alakodat rendbe hozza mert célirányos), és a mezoterápia is leviszi (de az fájdalmas :S). Esetleg ha nem akarod hogy vissza jöjjön akkor a zsírleszívás is opció.
2010. ápr. 2. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!