Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék kb.15-20 kg-ot...

Hogyan tudnék kb.15-20 kg-ot fogyni?

Figyelt kérdés

16F

Szeretnék lefogyni.

Amit eddig hallottam: Kevesebbet kell enni és sportolni kell.

Milyen sportot ajánlotok? Esetleg kerékpározás vagy futás?

Kajáról tudnátok e tanácsot adni? (elsősorban tapasztalatok érdekelnének)

Utóirat: CSAK normális válaszokat kérek. Amolyan Teleshop-"GymMaster", Norbi update, zsírleszívás és egyéb baromságok nem érdekelnek.

2015. okt. 12. 23:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%

varrd össze a szádat, az orrodon meg dugj be egy csövet. azon keresztül tudsz inni.

Tuti fogyni fogsz.

2015. okt. 13. 13:50
 12/18 A kérdező kommentje:

6., 9., 10.

!!!CSODATÉVŐ KAPSZULÁK NINCSENEK!!!

Én a hagyományos módszerről érdeklődtem. Nem 1 nap alatt akarok lefogyni mint a többiek, csak szeretnék egészségesebben élni.

7.

Köszi :-)

11.

Neked sem kötelező mindenhez írni valami baromságot.

2015. okt. 13. 14:15
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Te hülye az egy könyv!!

TÖLTSD LE, OLVASD EL, FOGD FEL!

2015. okt. 13. 14:52
 14/18 Musclemore ***** válasza:
41%

Kérdező, egy undorító disznó vagy, és az is maradsz ilyen hozzáállással...

Nem vagy képes semmit megtenni, kaptál értelmes választ, csak lusta farok vagy gyenge, ne a válaszolókat próbáld emiatt hibáztatni.Tipikus vesztes.

Kétlem h elolvastad a sárga kapszulát...tedd meg, és próbáld felfogni!

Diéta+aerobedzés.

Magyarul egyél kevesebbet és mozogj többet... ilyen felesleggel még ennyitől is fogynod kell.Aztán majd legyen egy rendszere az evésednek és az "aerob"edzésednek.

Emellett persze mehet erősítő edzés.(súlyzós, de sajáttestsúllyal is megoldható egy ideig)

2015. okt. 13. 14:52
 15/18 anonim ***** válasza:
80%

a 7 es válasza ugy szar ahogy van

az aerob mozgás nem zsirt éget hanem gyorsitja az anyagcserét és a gyors anyag csere égeti a zsirt igy pontos a másik meg az h a futás nem aerob mozgás hanem kardio ha edzett lesz akkor már tud jó a futás aerob mozgásnak de nem edzett

továbbá ha elhagya a ch t nem lesz energiája elég a jó ch kat meg kell tartani már ha volt olyan az étrendedbe és a telitet zsirokat kell föleg kerülni azok rohatul nem jók meg a az olajba sütést kb ennyi azt a könyvet meg olvasd el

2015. okt. 13. 15:19
 16/18 A kérdező kommentje:

13.

Nem is gondoltam volna, hogy az egy könyv. :-D Elsőre trollkodásnak tűnt.

14.

Azért finomabban is lehet véleményt kifejteni...

Illetve mit jelent az "aerob"? (Hülye vagyok a rövidítésekhez XD)

15.

Tudnál példákat írni jó és rossz ch-kra illetve telített zsírokra? Nem igazán ismerem ezeket(lehet, hogy emiatt van mit leadni. XD)

2015. okt. 13. 23:32
 17/18 Musclemore ***** válasza:

Így hatásosabb.

Amúgy az aerob egy kardio jellegű mozgásforma, vagyis séta, bicikli, elipszis trainer.Azért séta, mert aerobnál fontos a megfelelő pulzustartomány. (a maximális pulzus 60-70%a)

Olvasd el a könyvet, megtudod.

2015. okt. 14. 14:55
 18/18 anonim ***** válasza:
a
2015. nov. 1. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!