Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék kb.15-20 kg-ot...

Hogyan tudnék kb.15-20 kg-ot fogyni?

Figyelt kérdés

16F

Szeretnék lefogyni.

Amit eddig hallottam: Kevesebbet kell enni és sportolni kell.

Milyen sportot ajánlotok? Esetleg kerékpározás vagy futás?

Kajáról tudnátok e tanácsot adni? (elsősorban tapasztalatok érdekelnének)

Utóirat: CSAK normális válaszokat kérek. Amolyan Teleshop-"GymMaster", Norbi update, zsírleszívás és egyéb baromságok nem érdekelnek.

2015. okt. 12. 23:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%

Sárga kapszula röviden ennyi ebbe meg van a nagya ami kell fáradt vagyok most rizsázni body.builder.hu edzö válaszol rovatba megtalálod

Kb. 5-6 hónap alatt lemegy ha bertatasz mimdent

2015. okt. 12. 23:16
 2/18 anonim ***** válasza:
60%

kajálás tanács:

NE ZABÁLJ ANNYIT!

2015. okt. 12. 23:17
 3/18 A kérdező kommentje:

1.

Pont ilyen válaszokat NEM kértem. Nem kötelező mindenhez hozzászólni.

2.

Most tényleg újat mondtál, erre még nem is gondoltam, Gratulálok...

2015. okt. 12. 23:37
 4/18 anonim ***** válasza:
76%
Mondjuk el kéne olvasnod a több ezer hasonló kérdést te agytröszt. :D
2015. okt. 12. 23:46
 5/18 A kérdező kommentje:
Megint kaptam egy olyan választ amivel kb. semmit nem érek. Mit gondolsz? Szerinted tegnap este mit csináltam?
2015. okt. 12. 23:49
 6/18 anonim ***** válasza:
82%
Hogy az 1-es miért adott rossz választ, arról elképzelésem sincs.Megmagyaráznád?
2015. okt. 13. 01:41
 7/18 anonim ***** válasza:
62%
Kezdetben hagyd el a szzénhidrátos dolgokat (az olyanokat mint pl pizza, kenyér) és emelett cukrot se egyél, mert gátol a zsírégetésben (gyümölcsöt lehet enni, de mértékkel és ha lehet 10-14 óra között. Sportnak valami aerób sportot végezz példáúl futás, bicikli mondjuk mostanába jó ha van 10fok úgyhogy ezt tudod helyettesíteni szobabiciklivel. Ha jól akarsz fogyni akkor heti max 1.5-2kg a fogyásküszöbb, ha túl gyors a fogyás az nem jelent feltétlen jót (azt is jelentheti hogy sikerült az izmodból is fogyni, ezért próbálj meg valami fehérjedús kaját pl:hal,hús beiktatni az lassítja/gátolja hogy az izmodat is lefogyjad.) Kezdetekben ennyi szerintem elég lesz sok sikert hozzá :) 18/F
2015. okt. 13. 06:41
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az egy teljesen jo válasz minden benne van ami kell magyarázat nincs sok benne rövid és a lényeget leirja és ingyen van na meg 100 olfal ezt nehéz lenne mind leirni
2015. okt. 13. 06:43
 9/18 anonim ***** válasza:
78%
1# abszolút jó választ adott, ha nem érdekel, a francnak kérdezel?
2015. okt. 13. 07:13
 10/18 anonim ***** válasza:
82%
Segitseget ker,majd nem fogadja el...
2015. okt. 13. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!