Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Helybenfutással lehet fogyni?

Helybenfutással lehet fogyni?

Figyelt kérdés

Én már nem tudom mit gondoljak :"D

Mármint nézem az ugyanilyen kérdéseket és felváltva egyik szerint igen másik szerint nem.Tudok róla hogy helyes táplálkozás fontos(napi 1400-600 kcal megfelelő fehérjebevitel,kiegyensúlyozva)és hogy nem fogysz tőle more! de ettől függetlenül ez egy mozgás nem? éget valamennyi ha nem is olyan sok kalóriát ami által jobban karban lehet tartani a napi ajánlott bevitelt vagy nem? :/ nem tudom mit gondoljak annyi full más választ néztem már . 15L,161 cm ,60 kg

2015. szept. 26. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindenfajta mozgással lehet.
2015. szept. 26. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
De miert futsz helyben?
2015. szept. 26. 23:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Mert utcán futni kínos és ott nincs is meg bennem a kitartás+csórók vagyunk kondira max 2hetente havonta egyszer(igen tudom 1800 ft kb)
2015. szept. 27. 00:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy megölhetetlen ugrókötél 2-3ezer forint.Vagyis egyszer kell megvenni az életben és jobb hatékonyabb mint a helyben futás amit legfeljebb a rabok végeznek kínjukban a zárkában.
2015. szept. 27. 01:08
 5/5 anonim ***** válasza:

"(napi 1400-600 kcal megfelelő fehérjebevitel,kiegyensúlyozva"

ez így téves... egyáltalán nem garantált, hogy ilyen kalória bevitel mellett te fogyni fogsz... ez nem így működik...

[link]

mozogni meg mozoghatsz akármit, a rendszerességen nagyobb hangsúly van, mint azon, hogy mit...

ugrókötél, helybenfutás tökéletesek, ha a világ legunalmasabb mozgásformályit szeretnéd csinálni hetente legalább 3*40-60 percen keresztül... akár még lépcsőzhetsz is egy sámlin...

google fegyencedzés pdf

erősítő edzés, többre mész vele, mint helyben futás és falbámulás...

2015. szept. 27. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!