Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Helybenfutással lehet fogyni?

Helybenfutással lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mennyit/meddig fussak helyben ?
2013. jún. 10. 22:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Inkább a "fejjel a falnak" futással próbálkozz, azzal gyorsabban célt érsz! Fogyni nem fogsz attól se de legalább elfelejted hogy kövér vagy.
2013. jún. 10. 22:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy aerob edzés ugy 40-50 perc. Neked is eddig kellene. Az, hogy sikeres lesz-e, azt nem tudom, még nem próbáltam (és szerintem egy épelméjű ember sem próbált még mélyreható tesztet csinálni róla)
2013. jún. 10. 22:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy elfelejtem hogy kövér vagyok?
2013. jún. 10. 22:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja nem kell válaszolni mer kozben leesett:)
2013. jún. 10. 22:58
 5/7 anonim válasza:
Fogyni ciklikusan változó sebességű mozgással lehet. Azt viszont helybenfutással igen nehéz lenne kivitelezni. Inkább menj le és fuss a környező utcákban ha olyan helyen laksz, hogy megtehető.
2013. jún. 10. 23:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát nagyon ráhibáztál mer 1általán nem vagyok olyan környáken ahol tudnám ezt csinálni:((((
2013. jún. 10. 23:13
 7/7 anonim ***** válasza:

akkor keresel egy sportpályát és elkezdesz futni, heti 2-3 alkalom kell, egy futóedzés után min egy nap pihenő legyen, h a láb izmai, és a porcok, kötőszövetek, izületek regenerálódjanak.

a neten van rengeteg futó program, érdemes lenne előtte tájékozódni, még mielőtt pár nap alatt széthajtod maga.

a lényeg a fokozatosság.

2013. jún. 11. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!