Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Súlyzókkal lehet fogyni? És...

Súlyzókkal lehet fogyni? És ha csak karra gyúrok kétkezes súlyzókkal akkor sincs helyi zsírégetés? Létezik helyi zsírégetés? De hogy?

Figyelt kérdés
Van 2 db 10 kg-os súlyzóm. Csak ezeket emelgetem napi 30-40 percen keresztül. De azt olvastam, hogy helyi zsírégetés nincsen...Na de most ha én karra gyúrok akkor vádliról is fogyok?? Vagy akkor most ez mi?? Nem értem...Most akkor mi is van? Karra gyúrok és mindenhonnan fogyok? Most ez vicc? Írjatok már valamit...

2013. febr. 21. 18:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Akkor fogysz, ha ezzel az edzéssel kalória deficitben leszel. De ezzel a karra edzéssel nem sok kalóriát égetsz el. És igen, mindenhonnan lesz vele fogyás, ha ezzel még is sikerül negatív kalóriamérleget kialakítani. De vádliról nehéz fogyni, ott nem sok zsír van általában és mindenkinek genetikailag meghatározott, hogy ki, honnan, milyen ütemben adja le a fölösleget.
2013. febr. 21. 18:38
 2/12 YourDestiny ***** válasza:
61%
Kulcsszó: étrend. Egy jól összeállított diétás étrend nélkül emelgetheted a súlyzót, ameddig akarod.
2013. febr. 21. 18:39
 3/12 A kérdező kommentje:
ahaa már értem akkor! Akkor ez úgy van, hogy jó sok húst kell (Csülök,oldalas,steak,bécsi) enni és súlyzózni rengeteget így megnő a karom és lefogyok a vádliról is :) Szóval ez nagyon jónak tűnik és végre megehetek bármit mert a súlyzó ápolni fog és eltakarni a sok zsírt.
2013. febr. 21. 18:46
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem nyert:)

Egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nőni naturálban, mivel különböző étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).

2013. febr. 21. 18:47
 5/12 anonim ***** válasza:
helyi zsirégetés nincs
2013. febr. 21. 19:37
 6/12 YourDestiny ***** válasza:
Ha fogyni szeretnél, akkor minden cukrosat és zsírosat ki kell lőni az étrendből, és nem sajnálni a fehérjét magunktól.
2013. febr. 21. 19:49
 7/12 *Glissade* ***** válasza:
58%

Ez nem lehet! Biztos vagyok benne, hogy kamu kérdés.

Ilyen nem létezik....

2013. febr. 21. 22:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Valahonnan sejtettem,hogy kamu a kérdés.....Ez miért jó egyébként kérdező?
2013. febr. 26. 17:09
 9/12 A kérdező kommentje:
hogy jól lepontozzalak benneteket a montezzel az élen kis apám...érted már???
2013. febr. 26. 18:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Persze,így már értem:-)

Jó munkát fater!

2013. febr. 27. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!