Otthoni kétkezes súlyzóval kilehet váltani a konditermet?
Van 2 darab egykezes súlyzóm, amin állítani lehet a súlyokat, tehát nem fix tömegű.
Ismerek ezekre az eszközökkel, váll, mell, bicepsz, tricepsz és hát gyakorlatokat.
Ezekkel is tudok normálisan testépíteni (tömegnövelni) addig , míg már a legnehezebb súllyal is könnyen mennek majd a gyakorlatok. Kiváltja a kézisúlyzós gyakorlatok a konditermet?
(étrendtől tekintsünk el, fontos, tudom, de most ez nem tartozik a kérdéshez)
Nem váltja ki, de jobb mint a semmi.
Ha kiváltaná, szerinted költene bárki is, más milyen eszközökre, vagy konditeremre?:)
Francokat édeskevés, azért el lehet indulni valahogy, néhány nagyon jó alap gyakorlatot meg lehet csinálni.
Később azért lehetne bővíteni a felszerelést, egy fekpad pl. nékülözhetetlen. Egy fekpaddal plusz kézi súlyzókkal - bár nem vagyok szakértő - minden izomcsoportra lehet edzeni.
szerintem vegyél eggy ijet ez már félig medig ki váltja
vehetsz ujjonan is
de az kicsit drága
fitneszcenter-1493778522
ujjonan ennél jobbat árba nem nagyon találsz és lehet vele nagyonsok fajta gyakorlatot csinálni
-mel
-hát
-bicepsz
-tricepsz
-láb
vagy használtan egy hasonlót pl:
IDAI1R.html#d658a29dc1;r:14;s:160
de ilyeneket 35-45 között már lehet kapni és hiddel otthonra 1000-szer többet ér mind 1 pár súlyzó készlet pár kilóval
tapasztalatból irom mert nekem is ilyen van itthon
ilyen:
domyos HG 60-2 a márkája itt van róla kép is
(75-ért vettem annó 2007-ben 5év garancia a vázra és 2 év a forgó mozgó részekre,csigákra,áttétekre)
éshogyha normális edzel rajta 2-3 hónap alatt észre fogod venni magadon a változást mind külsőleg mind erőnlétbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!